Copenhagen,
09
Oktober
2020
|
11:24
Europe/Amsterdam

VELUX Gruppen vinder pris ved bæredygtig prisuddeling

Vinderne af den bæredygtige prisuddeling Sustain Awards 2020 er offentliggjort ved en prisoverrækkelse på Langelinie Pavillonen i København. VELUX Gruppen vandt prisen for "Årets Omstilling 2020".

Oversigt

Sustain Awards, der afholdes for første gang i år, sætter spotlys på de erhvervsledere, virksomheder og sustainability-professionelle, som er forrest i kapløbet om at fremme den grønne og bæredygtige omstilling.

Prisen "Årets Omstilling 2020" ved Sustain Awards gik til VELUX Gruppen for initiativet Lifetime Carbon Neutral, som sætter en ny standard for virksomheders ansvar for deres historiske CO2-udledninger. Samtidig sætter VELUX Gruppen ambitiøse mål for at nedbringe egne og sin værdikædes fremtidige udledninger. 

Prisen som "Årets Omstilling 2020" er en enorm anerkendelse at få, som vi både er stolte og ydmyge overfor. Det første, jeg tænker på, er alle de kollegaer, som har været med i processen med vores nye strategi internt i lidt over to år. Det er over 100 kollegaer, så det er et stort teamwork. Derudover er det fantastisk at opleve, at andre også kan se, at det er et grundigt stykke arbejde med høje ambitioner, som vi har lavet. Det giver motivation til at levere, når omverdenen også anerkender det arbejde, man gør.
 
siger Ingrid Reumert, VP, Global Communications, Sustainability & Public Affairs, der modtog prisen på vegne af VELUX Gruppen.

Erfaren jury
Bag prisuddelingen står det uafhængige, nichemedie Sustain Report, der styrker sustainability-professionelles arbejde med bæredygtighed og leverer dybdegående nyheder, interview og analyser.

På baggrund af en række bidrag fra brancheeksperter er listen af mulige kandidater sammensat. Redaktionen har allieret sig med en yderst kompetent jury for at lande på vinderne ud af de i alt 17 shortlistede kandidater. Juryen består af:

● Torben Möger Pedersen, adm. direktør, PensionDanmark
● Susanne Stormer, Chief Sustainability Advisor, Vice President, Novo Nordisk
● Rasmus Stuhr Jakobsen, adm. direktør og generalsekretær for Care
● Stine Wind, Head of Public Affairs, Nordea Danmark
● Tine Brødegaard Hansen, redaktør for Sustain Report

Prisen blev uddelt ved en kombineret konference og prisuddeling 8. oktober på Langelinie Pavillonen i København. 

For mere information om prisuddelingen og øvrige vindere: 
Læs www.sustainreport.dk og www.sustainawards.dk

Vil du vide mere om VELUX Gruppens "Strategi for bæredygtighed 2030"? Læs mere her.

 

 

 

 

 

 

 

 


David Briggs, CEO, underskriver VELUX Gruppens "klima-ed" - foto: VELUX
 

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget for mennesker over hele verdenen. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og moduler til både skrå og flade tage, gardiner og solafskærmning, rulleskodder og smart home-produkter. Vores produkter bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima ifm. arbejde og uddannelse, fritid og fornøjelse. VELUX Gruppen arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 11.000 medarbejdere. VELUX Gruppen ejes af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. I 2019 omsatte VKR Holding for 21.6 mia. kr. og VELUX Foundations donerede 1.335 mia. kr. til forskning, miljø, sociale og kulturelle formål i ind- og udland.

Find mere information på www.velux.com.