Copenhagen,
16
Juni
2016
|
07:25
Europe/Amsterdam

VELUX Gruppen i samarbejde med Apple

På Apples Worldwide Developers Conference 2016 (WWDC) er det offentliggjort, at en række af VELUX Gruppens produkter bliver kompatible med Apple HomeKit.

Apple HomeKit tilbyder en enkel og sikker måde at oprette og styre automatiserede løsninger i hjemmet, såsom at kunne låse døren eller åbne vinduerne. VELUX Gruppen ser Smart home-trenden som afgørende for den fremtidige udvikling i byggebranchen og i andre brancher, der sælger produkter til hjemmet.

Rapporten Healthy Homes Barometer 2016 viser, at boligens sundhed, indeklima og komfort er vigtigere end nogensinde for forbrugerne. VELUX Gruppen mener, at intelligente boliger vil medvirke til, at flere mennesker vil tage initiativ til at forbedre standen af deres hjem.

I VELUX Gruppens danske salgsselskab VELUX Danmark er man begejstret for det kommende samarbejde:

Vi er naturligvis glade for at skulle udvikle produktløsninger, der kan integreres i Apple HomeKit. Vi tror på, at smart home-teknologien vil bane vejen for den fremtidige udvikling af vores boliger, således at de i højere grad bliver energieffektive, samt sundere og mere komfortable at opholde sig i,
siger Mick Schou Rasmussen, direktør i VELUX Danmark.

VELUX Gruppen forventer at have sine første produktløsninger integreret i Apple HomeKit-platformen indenfor det kommende år.

For mere information om opdateringerne til Apple HomeKit, se WWDC Keynote-præsentationerne, der blev afholdt den 13., 14. og 15. juni i San Francisco, Californien.

 

Om VELUX Gruppen

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen gardiner og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og intelligente produkter til fjernbetjening. Disse produkter er med til at sikre et sundt og bæredygtigt indeklima i forbindelse med arbejde og indlæring, leg og fornøjelse. Vi arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 9.500 medarbejdere på verdensplan. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.