23
Februar
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

VELUX viser løsninger i balance på TUN Byg 2010

Skyd byggesæsonen i gang med et nærmere kig på VELUX brede palette af produkter på TUN Byg 2010. På den store VELUX stand er der rig inspiration til flotte løsninger, der både er energibesparende, langtidsholdbare og lette at installere.
VELUXPageContent

Hvad enten man vil se nærmere på de klassiske VELUX produkter eller opleve én af de stærke nyheder i sortimentet, er der god grund til at lægge vejen forbi den nydesignede VELUX stand på TUN Byg 2010. Den mere end 100 m2 store stand viser variationen i det brede udvalg af VELUX produkter og finishmuligheder, og demonstrerer samtidig, hvordan løsningerne let og sikkert kan installeres.

På standen viser VELUX eksempler på og tilbyder professionel vejledning i, hvordan de klassiske VELUX produkter kan sammenbygges i kreative kombinationer, der opfylder enhver kundes ønsker til en individuel og skræddersyet dagslysløsning. Det omfattende produktprogram har ovenlysløsninger til indbygning i stort set alle for former for tagkonstruktioner - fra høje tagrejsninger på op til 65 grader til de helt flade tage.

- Vi glæder os til at rådgive om vores indbygningsprogram og de utallige sammenbygningsmuligheder, der tilsammen kan skabe unikke og kreative dagslysløsninger, der bidrager til at få boligejerens hjem i balance – vel at mærke uden at det skal være kompliceret. Vi håber, at vi på messen kan inspirere og styrke håndværksvirksomhederne i deres arbejde med boligejerne, siger Jesper Salskov Jensen, direktør for VELUX Danmark.

På messen vil man kunne opleve de nye energirigtige solcelledrevne VELUX ovenlysvinduer, som netop er blevet nomineret til Byggeriets Miljøpris. Ovenlysvinduet, der kan programmeres til selv at styre udluftning og solafskærmning, er et oplagt valg til de fleste udfordringer fra højt placerede vinduer til placeringer, hvor muligheden for strømtilførsel er besværlig.

Et solcelledrevet ovenlysvindue er lige så simpelt at montere som et almindeligt vippevindue, og solcellepanelet gør vinduet selvforsynende med strøm. Med dampspærrekrave og isoleringssæt sikres tæt og korrekt tilslutning til taget og 10 års garanti for kunden.

På standen vil der også være vejledning om de mange muligheder for at supplere vinduerne med gardiner, markiser og skodder, der både øger vinduets funktionalitet og daglige anvendelse i den moderne boligs multifunktionelle rum og samtidig kan øge vinduets isoleringsevne og derigennem bidrage til en reduktion af boligens energibehov. Også solafskærmningen kan leveres solcelledrevet og betjenes ligesom vinduerne via den unikke programmerbare fjernkontrol.

Der vil på standen også være mulighed for at opleve hele VELUX produktprogram til indbygning i alle former for tagkonstruktioner, f.eks. markedets måske bedst isolerede kuppel til flade tage. Kom også og få en snak om VELUX komplette solvarmepakker og se eksempler på de flotte CABRIO-produkter, der omdanner ovenlysvinduet til en tagaltan, uden at man behøver at bygge terrassegulv på taget.

VELUX standen er nr. 0626 i Hal A på Trælasthandlerunionens Byggemesse, TUN Byg, der afholdes den 16. – 19. marts 2010 i Fredericia Messecenter.


Download billede i større format

Få meget mere at vide

På VELUX hjemmeside www.velux.dk kan man læse mere om dagslysløsninger, solafskærmning, solvarme og forskellige muligheder for optimal og bæredygtig udnyttelse af sollys og –varme.

Kontaktperson:
Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Ådalsvej 99
2970 Hørsholm
Telefon: 45 16 45 16
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com
www.velux.dk

Om VELUX
VELUX skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, er globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.500 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S. VKR Holding A/S er et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på www.velux.com.