Copenhagen,
20
Oktober
2020
|
11:23
Europe/Amsterdam

VELUX ovenlysvinduer kan gøre "En himmel til forskel"

Intro

Ny digital oplevelse fra VELUX Danmark gør dagslys håndgribelig. Fem virtuelle huse skal inspirere danske boligejere og vise, hvilken himmelvid forskel ovenlysvinduer kan gøre i deres hjem. 

Hvordan ser "mere dagslys" ud?

Svaret forsøger VELUX Danmark at give i samarbejde med YellowUmwelt i det nye digitale inspirationsunivers En himmel til forskel.

På den virtuelle vej Dagslysvænget inviteres danske boligejere til åbent hus i 3D. Her kan de gå på opdagelse i et hus, som minder om deres eget, og se forskellen med og uden ovenlysvinduer i boligens forskellige rum. Tilmed både i morgenlys, midt på dagen og i den blå time.

Undervejs får man information om de produkter og løsninger, man ser. Herunder estimeret pris for produkter og montering i de enkelte rum.

Evnen til at forestille sig effekten af mere dagslys og en friskere indeluft kan være en købsbarriere. Omvendt vil man meget nødigt undvære ovenlysvinduerne, når først man har dem. Med ”En himmel til forskel” har vi nu et digital værktøj, der hjælper boligejerne til at forstå, hvordan ovenlysvinduer skaber forbindelse til udelivet, fordeler dagslyset i boligen, forbedrer indeklimaet og skaber følelsen af mere plads,
siger Per Mikael Åkesson, market director i VELUX Nordic.

"En himmel til forskel" er bygget i danske UNITY, som er en gaming engine, der giver et fotorealistisk udtryk og muliggør videreudvikling til AR/VR-løsninger. Oplevelsen versioneres inden længe til det norske og svenske marked.

Se universet på www.enhimmeltilforskel.dk

Billeder fra Dagslysvængets huse

I oplevelsen ses der produkter fra Menu, Skagerak, Louis Poulsen og Vipp.

Om VELUX Danmark

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget for mennesker over hele verdenen. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og moduler til både skrå og flade tage, gardiner og solafskærmning, rulleskodder og smart home-produkter. Vores produkter bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima ifm. arbejde og uddannelse, fritid og fornøjelse. VELUX Gruppen arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 11.000 medarbejdere. VELUX Gruppen ejes af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. I 2019 omsatte VKR Holding for 21.6 mia. kr. og VELUX Foundations donerede 1.335 mia. kr. til forskning, miljø, sociale og kulturelle formål i ind- og udland. Find mere information på www.velux.com.