Copenhagen,
20
November
2018
|
12:00
Europe/Amsterdam

VELUX Gruppens opkøb af JET-Group er nu godkendt

Opkøbet er nu en realitet efter godkendelse af konkurrencemyndighederne

Oversigt

Konkurrencemyndighederne i Tyskland og Østrig har godkendt overtagelsen, og det planlægges nu, hvordan JET-Group integreres i VELUX Gruppen.

Godkendelsen af vores køb af Jet-Group betyder, at vi kan gå videre med planen om at styrke vores fodfæste på det kommercielle marked,
siger David Briggs, CEO i VELUX Gruppen.

Med købet af JET-Group bliver VELUX Gruppen en af ​​de førende aktører på det kommercielle marked i Europa. I samspil med de seneste opkøb af Wasco og Vitral og den løbende udvikling af VELUX Modular Skylights, vil VELUX Gruppen bygge en ny kommerciel division til gavn for kunderne.

Vi ser nu frem til integrationen af ​​JET-Group i VELUX Gruppen. Vi ser et stort vækstpotentiale og muligheder for at styrke vores europæiske forretning til gavn for vores kunder og medarbejdere,
siger Ralf Dahmer, CEO for JET-Group, som skal stå i spidsen for aktiviteterne i det industrielle fladtagssegment i VELUX Gruppens kommercielle division.

VELUX Gruppen meddelte den 11. oktober 2018 aftalen om at købe JET-Group fra Egeria, et uafhængigt hollandsk investeringsselskab. Aftalen afventede godkendelse fra konkurrencemyndighederne i Tyskland og Østrig.

VELUX Gruppen har været markedsledende indenfor ovenlysvinduer på boligmarkedet i over 75 år. VELUX Gruppens første skridt ind på det kommercielle marked var i 2012, da VELUX Modular Skylights blev lanceret. I dag er strategien at blive førende på dette forretningsområde gennem organisk vækst og opkøb.

Om VELUX Gruppen

I mere end 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger for mennesker over hele verden ved hjælp af dagslys og frisk luft gennem taget. Vi arbejder globalt på boligmarkedet med salgs- og produktionsvirksomheder i mere end 40 lande og har omkring 10.200 ansatte over hele verden.

Siden 2012 har VELUX designet, fremstillet og markedsført præfabrikerede ovenlysmoduler til kommercielle bygninger. I dag beskæftiger den kommercielle afdeling 270 medarbejdere med salg i 11 lande og produktion i Danmark og USA.

Om JET-Group

JET-Group er en førende leverandør i Europa af dagslysløsninger, ventilationsprodukter og røg- og varmeventilationssystemer. Hovedprodukterne er lyskupler og lysbånd, som især bliver brugt i erhvervsbygninger og offentlige byggeprojekter.

Internationalt beskæftiger JET-Group næsten 800 medarbejdere og har hovedkvarter i Hüllhorst i Tyskland og salgskontorer i 11 europæiske lande og seks produktionsselskaber i fire lande. Flere oplysninger på www.jet-group.com