Copenhagen,
23
Januar
2017
|
09:35
Europe/Amsterdam

VELUX Danmark A/S medarbejder hædret

Annemarie Ritzau, VELUX Danmark A/S, Hørsholm har modtaget Villum Kann Rasmussen Prisen 2017

Oversigt

Annemarie Ritzau, bosiddende i Bagsværd, har den 23. januar 2017 fået overrakt Villum Kann Rasmussen Prisen, som hvert år uddeles af Medarbejderfond for VKR Gruppen i forbindelse med stifteren civilingeniør Villum Kann Rasmussens fødselsdag den 23. januar.

Villum Kann Rasmussen Prisen blev første gang uddelt i 1996. Prisen kan ikke søges, men gives til medarbejdere, der ud fra den enkeltes forudsætninger i særlig grad har bidraget til at virkeliggøre VKR Grup­pens målsætning om at optræde mønsterværdigt i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere.

De egenskaber, der lægges særlig vægt på i udvælgelsen, er bl.a. engagement, loyalitet, en stor og kva­litetsbetonet arbejdsindsats, idérigdom, initiativ, hjælpsomhed over for kolleger og smittende arbejdsglæde. Det er den type medarbejdere, der gør VELUX Danmark A/S og hele VKR Gruppen til en stærk virksomhed og en god arbejdsplads.

Begrundelsen for at tildele Annemarie Ritzau prisen lød:

"For kolleger og ledelse i det danske VELUX salgsselskab er Annemarie en medarbejder, der gør virksomheden til en særlig god arbejdsplads. Med sit altid gode humør sætter hun sit positive præg på hverdagen, og både i det daglige arbejde og ved særlige lejligheder yder Annemarie Ritzau et ekstra personligt bidrag, som gør en stor forskel. I sit arbejde som salgsassistent viser hun ægte interesse for kunderne, arbejder engageret og grundigt, og er altid ihærdig når nye idéer skal prøves af. Hun er en efterspurgt samarbejdspartner og en særdeles vellidt kollega."

I år blev prisen givet til 13 medarbejdere i Danmark og i udlandet. Efter uddeling af Villum Kann Rasmussen Prisen 2017 har i alt 264 medarbejdere verden over modtaget prisen.

Medarbejderfond for VKR Gruppen blev oprettet i 1991. Fonden yder støtte til VKR Gruppens medarbejdere inden for forskellige områder, først og fremmest til:

  • Medarbejdere og deres nærmeste familie, der har været udsat for en ulykkelig hændelse med alvorlige følger
  • Støtte til uddannelse for børn af medarbejdere
  • Almennyttige formål i geografisk nærhed af VKR Gruppens selskaber
Om VELUX Gruppen

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen gardiner og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og intelligente produkter til fjernbetjening. Disse produkter er med til at sikre et sundt og bæredygtigt indeklima i forbindelse med arbejde og indlæring, leg og fornøjelse. Vi arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 9.500 medarbejdere på verdensplan. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.