10
Januar
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Træk lyset ind i hjertet af din bolig

Jens Bruun-Nielsen, VELUX Danmark A/S har netop modtaget Villum Kann Rasmussen Prisen 2013.
VELUXPageContent


Jens Bruun-Nielsen, VELUX Danmark A/S har fået overrakt Villum Kann Rasmussen Prisen, som hvert år uddeles af Medarbejderfond for VKR Gruppen i forbindelse med stifteren, civilingeniør Villum Kann Rasmussens fødselsdag den 23. januar.

Villum Kann Rasmussen Prisen blev første gang uddelt i 1996. Prisen kan ikke søges, men gives til medarbejdere, der ud fra den enkeltes forudsætninger i særlig grad har bidraget til at virkeliggøre VKR Gruppens målsætning om at optræde mønsterværdigt i forhold til kunder, leverandører og medarbejdere.

De egenskaber, der lægges særlig vægt på i udvælgelsen, er bl.a. engagement, loyalitet, en stor og kvalitetsbetonet arbejdsindsats, idérigdom, initiativ, hjælpsomhed over for kolleger og endelig en smittende arbejdsglæde. Det er den type medarbejdere, der gør VELUX Danmark A/S og hele VKR Gruppen til en stærk virksomhed og en god arbejdsplads.

Begrundelsen for at tildele Jens Bruun-Nielsen, bosiddende i Allerød, prisen lød: Jens Bruun-Nielsen, VELUX Danmark A/S, begyndte som teknisk konsulent og er i dag teknisk chef med ansvar for Produkt- og Byggerådgivningsafdelingen, hvor professionelle og private kunder rådgives. Kompetent rådgivning, komplicerede serviceopgaver samt lokale og landsdækkende udstillinger styrer han med sikker hånd og sørger for, at kvaliteten er i top og leverancerne til tiden. Han har medvirket til at forbedre arbejdsprocesserne omkring service til gavn for kunder, kolleger og virksomhed. Takket være sin dygtighed, grundighed og sit store engagement er Jens Bruun-Nielsen en meget afholdt kollega.Jens Bruun-Nielsen, VELUX Danmark A/S

Download foto i stor størrelse


I år blev prisen givet til 10 medarbejdere i Danmark og i udlandet. Efter uddeling af Villum Kann Rasmussen Prisen 2013 har i alt 215 medarbejdere verden over modtaget prisen, siden den blev indstiftet i 1996.

Medarbejderfond for VKR Gruppen blev oprettet i 1991. Fonden yder støtte til VKR Gruppens medarbejdere inden for forskellige områder, først og fremmest til:

  • medarbejdere og deres nærmeste familie, der har været udsat for en ulykkelig hændelse med alvorlige følger
  • støtte til uddannelse for børn af medarbejdere
  • almennyttige formål i geografisk nærhed af VKR Gruppens selskaber

VKR Holding er et holding- og investeringsselskab, der ejer virksomheder inden for fire forretningsområder.

VKR Holdings formål er at skabe værdi gennem finansielle investeringer og ejerskab af virksomheder. Vi ejer virksomheder, der bringer dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i menneskers hverdag.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Telefon: 45 17 46 47
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com
velux.dk
facebook.com/VELUXDanmark