25
Oktober
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Titelsponsoren hylder skipperne ved starten af kapsejladsen VELUX 5 OCEANS

”Det kræver kraft, udholdenhed og stor opfindsomhed at gennemføre denne kapsejlads – og de egenskaber besidder alle fem skippere,” siger VELUX Gruppens marketingdirektør Michael Rasmussen.
VELUXPageContent

VELUX 5 OCEANS er i gang. De fem skippere har begivet sig ud på ni måneders kapsejlads rundt om jorden med La Rochelle i Frankrig som udgangspunkt. Her i første afdeling, der slutter i Cape Town, Sydafrika, står skipperne over for den ultimative soloudfordring.

”For at klare strabadserne skal man tænke fremad, skubbe sine grænser, teste sine evner til det yderste og holde alle muligheder åbne. Inden de når Det Sydlige Ocean, lider skipperne formodentlig af søvnmangel, og de skal kunne klare at være alene i ugevis. For at yde det optimale hele vejen igennem skal man have inspiration til og mod på at få lidt ekstra ud af livet,” fortsætter Michael Rasmussen.

”En sejlads på over 30.000 sømil venter skipperne. VELUX vinduer kan holde i mere end 30 år – i al slags vejr og også under ekstreme forhold. Derfor har skipperne og VELUX Gruppen meget tilfælles.”

”Alle i VELUX Gruppen ved, hvad det er, skipperne står over for. De skal prøve kræfter med naturen og udholde elementernes rasen. Brændende sol. Piskende regn. Tung sne og voldsomt uvejr. Vores produkter skal kunne klare nogenlunde det samme hver eneste dag i deres 30-årige levetid. Kvalitet og udholdenhed er et must. Skipperne skal trimme bådene og forberede dem til kapsejladsen. Vi gør det samme med vores produkter,” slutter Michael Rasmussen.

VELUX Gruppen er for anden gang sponsor for VELUX 5 OCEANS og er en af hovedbidragyderne til kapsejladsens overordnede tema, nemlig bæredygtighed. Under parolen Taking on the Elements forsøger alle de involverede parter at skabe øget opmærksomhed om bæredygtighed. VELUX Gruppen er dybt engageret i udviklingen af bæredygtige bygninger som led i kampen mod klimaforandringer. Bygningerne er kendetegnet ved maksimal energieffektivitet, minimal CO2-udledning og visionær arkitektur, foruden at de er sundhedsvenlige, giver øget velvære og et bedre indeklima. Endelig er de baseret på brug af vedvarende energikilder, navnlig solenergi.

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.400 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på www.velux.com.

Nyheder – thenewsmarket.com

Du kan finde videosekvenser til denne pressemeddelelse på
www.thenewsmarket.com/Velux.

Du skal registrere dig, hvis det er første gang, du bruger thenewsmarket.com. Hvis du har spørgsmål, kan du sende en e-mail til journalisthelp@thenewsmarket.com.

For mere information kontakt venligst:

Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Ådalsvej 99
2970 Hørsholm
Telefon: 45 16 45 16
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com
Hjemmeside: www.velux.dk