29
September
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Titelsponsor har store forventninger til ny sæson med VELUX EHF Champions League

Efter en vellykket første sæson som titelsponsor for den vigtigste turnering i europæisk klubhåndbold for herrer glæder VELUX Gruppen sig til en ny sæson.
VELUXPageContent

​Med mere end 650.000 tilskuere i håndboldhallerne, flere end 300 millioner tv-seere og 3.500 inviterede VELUX gæster til kampene havde VELUX Gruppen succes med første sæson som titelsponsor. Den internationale virksomhed har salgsselskaber i hele Europa, og de har alle nydt godt af det omfattende program, koncernen havde stablet på benene for samarbejdspartnere og kunder i løbet af sæsonen.

Virksomhedens brand er en del af navnet på turneringen, VELUX EHF Champions League, og VELUX logoet blev set af flere hundrede millioner europæiske tv-seere. De professionelt opsatte reklamer i håndboldhallerne, på gulvene og bannerreklamerne sørgede for, at brandet til hver en tid blev eksponeret under de omfattende tv-transmissioner og online.

”Vi er meget glade for det positive resultat af vores første sæson som titelsponsor, som i høj grad skyldes det nære og professionelle samarbejde, vi har opbygget med EHF Marketing. Derudover har vi set, hvor godt den udprægede vindermentalitet og store teamgejst i disse håndboldkampe passer til VELUX Gruppens værdier og virksomhedskultur,” siger Michael K. Rasmussen, marketingdirektør for VELUX Gruppen.

“Det er værdifuldt at få mulighed for at møde vores kunder ved arrangementer som dette. Alle europæiske salgsselskaber i VELUX Gruppen har benyttet sponsoratet; alene til VELUX EHF FINAL4 finalerunden i Køln havde de inviteret 650 gæster. Jeg er sikker på, at alle fik en uforglemmelig oplevelse med sig hjem,” fortsætter Michael K. Rasmussen.

Med udsigt til andet år af den treårige sponsoraftale ser VELUX Gruppen frem til endnu en udbytterig sæson.

“Her ved starten på anden sæson glæder vi os til endnu flere arrangementer for vores samarbejdspartnere, og vi regner med at nå endnu flere tv-seere. Vi gør selvfølgelig vores bedste for at bidrage til den fortsatte udvikling af arrangementet,” siger Michael K. Rasmussen.

De indledende kampe begynder nu og fortsætter til februar 2012. Inden da skal 24 klubber spille 120 kampe i håndboldhaller i hele Europa. Blandt disse klubber er der tre fra Spanien, bl.a. vinderen af sidste sæsons VELUX EHF Champions League – FC Barcelona Intersport. Tyskland er også repræsenteret med tre klubber, og Polen, Danmark og Frankrig stiller hver med to klubber i turneringen. Efter de indledende kampe følger ‘Last 16’, hvor 16 hold skal spille 16 kampe; og endelig kommer så – efter kvartfinalerne – sæsonens højdepunkt, som er VELUX EHF FINAL4 i Køln i maj.

Om VELUX Gruppen

VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.600 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på www.velux.com.

Kontaktperson

For flere oplysninger, kontakt:
Ghita Borring
VELUX A/S
Ådalsvej 99
2970 Hørsholm
Telefon direkte: +45 45 16 48 08
Telelefon mobil: +45 51 14 08 87
@: ghita.borring@velux.com
www: www.velux.com