21
Juni
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Strømlinet design til brugervenlig kontrolenhed

VELUX Danmark A/S lancerer i juni en ny kontrolenhed til VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer.
VELUXPageContent

Med et moderne og strømlinet design byder den nye touchskærm-enhed på et suverænt overblik og brugervenlig kontrol med luft- og dagslysmængden i boligen, herunder en række programmer, der tager hensyn til vind og vejr, årstider og døgnets rytme.

Ovenlysvinduer giver boligen masser af dagslys og frisk luft, og med VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer er du sikret optimal udnyttelse af dine rum med et enkelt klik. De fjernbetjente ovenlysvinduer gør det nemmere at holde huset i optimal balance. I juni lancerer VELUX en ny og forbedret kontrolenhed til VELUX INTEGRA® vinduerne, der udover at have et attraktivt design også er enklere og hurtigere at betjene på grund af den brugervenlige touchskærm og en intuitiv, ikonbaseret brugerflade.

VELUX INTEGRA® fjernbetjente ovenlysvinduer gør det nemt at opnå det rette indeklima, som gør boligen behagelig at opholde sig i uanset årstid og tidspunkt på dagen. Den nye kontrolenhed giver mange muligheder for at lave personlig og omfattende programmering, og indeholder desuden en række prædefinerede energi- og ventilationsprogrammer, der gør det endnu hurtigere og nemmere at udnytte sol og luft.

- De foruddefinerede programmer i den nye kontrolenhed til VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer gør det f.eks. nemt at lufte ud. Du kan vælge ventilering, når huset virker indelukket, eller du kan om aftenen vælge Godnat-programmet, som sikrer dig de bedste betingelser for en god nattesøvn, siger Jesper Salskov Jensen, direktør i VELUX Danmark A/S.

Kontrolenheden giver dig også mulighed for selv at tidsindstille ovenlysvinduer til at lufte ud på tidspunkter, der generer dig mindst muligt. Samtidig har du mulighed for at tjekke status på alle husets ovenlysvinduer på én gang. Dermed er det ikke nødvendigt at vandre hele huset rundt for at lukke vinduerne – det hele kan klares fra et enkelt sted i huset, f.eks. ved hoveddøren lige inden man forlader sit hjem. Alle VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer har desuden regnsensor, som lukker vinduet ved første dråbe. Dermed undgår du uønsket regnvand i boligen.

Mere information
Den nye kontrolenhed har et moderne udtryk, der passer til alle hjem. Den er designet til vægmontering, men egner sig også til håndholdt betjening. Kontrolenheden leveres fra juni med alle nye VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer, men den kan også købes separat og anvendes til VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer fra 2011 produktprogrammet. Læs mere om de mange muligheder ved fjernbetjente ovenlysvinduer på velux.dk 

Den nye VELUX INTEGRA® kontrolenhed gør det nemmere og hurtigere at betjene VELUX INTEGRA® produkter og dermed styre luft og dagslys i din bolig. Kontrolenheden har et enkelt design og en brugervenlig touchskærm.

Download foto i stor størrelse

Kontaktperson

Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Telefon: 45 17 46 47
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com 
velux.dk

Om VELUX Gruppen
VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.600 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på velux.com.