Copenhagen,
30
Juni
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Slip for insekter i sommerhuset

Vinterens dagdrømmeri om at samle venner og familie til hygge i sommerhuset bliver snart til virkelighed for mange.

Desværre inviterer myg og andre insekter også sig selv indenfor i de varme sommermåneder, når vi åbner døre og vinduer for at lufte ud i sommerhuset. Det kan være til stor gene – særligt i nattetimerne.
 
I sommermånederne forsøger vi at være påpasselige med udluftningen i sommerhuset, så vi holder insekterne ude. Alligevel er hvepsene med i køkkenet, når vi sammensætter dagens menu, og myggene finder deres vej ind til soveværelset, når vi forsøger at få en god nats søvn efter en lang dag. VELUX Danmark har udviklet et insektnet, der holder insekterne ude og nemt kan installeres i sommerhusets ovenlysvinduer.
 
– Insektnettet spærrer af for sommerens ubudne gæster, selvom ovenlysvinduet er åbent, og lader den friske luft at strømme ind. Det betyder, at det er muligt at bevare et sundt indeklima, hvor det er behageligt at opholde sig. Insektnettet består af en robust og transparent dug, der ikke blokerer for udsynet til den blå himmel. Derudover er det også nemt at kombinere med andre VELUX afskærmningsprodukter og gardiner, fortæller Mick Schou Rasmussen, direktør i VELUX Danmark A/S.
 
Den danske sommer byder på mange solskinstimer, hvilket betyder forhøjede temperaturer inden døre. En solafskærmning er med til at forbedre indeklimaet ved at afbøde for den stærke sommersols stråler og kontrollere temperaturen, så vi kan opholde os indendørs på selv de varmeste dage.
 
Sommerhus uden ophedning og insekter
– I sommerhuset er nogle af yndlingsaktiviteterne strandture, spil i haven og grill på terrassen. Det meste af tiden bruges udenfor, men det betyder også, at det skal være behageligt, når vi så endelig går indenfor igen. Efter en lang og aktiv dag skal det være muligt for os gå ind i et sommerhus, der har en behagelig temperatur og er frit for insekter. Det er særligt vigtigt for at få en god nats søvn, siger Mick Schou Rasmussen.
 
I sommertiden er det oplagt at kombinere insektnettet med en VELUX markise, som skærmer for solen og reducerer rumopvarmningen med op til 72 procent. Markisen placeres på ydersiden af ovenlysvinduet, og den er transparent, så det ikke går udover dagslyset. Kombinationen af insektnet og solafskærmning skaber en optimal løsning, hvor overophedning og insekter holdes ude af sommerhuset.
 
​​​​​
Med et insektnet kan du nemt slippe for insekter og i stedet byde dagslys og frisk luft indenfor i sommerhuset.

Download foto i høj opløsning
Om VELUX Gruppen 
VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysløsninger til både skrå og flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.450 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på velux.com 
 
Pressemateriale på VELUX Media Centre
Se og download vores nyhedsvideoer, fotos og pressemateriale på VELUX Media Centre på press.velux.com. Klik her for at modtage VELUX Nyheder. 
 
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til: 
Mick Schou Rasmussen, direktør
VELUX Danmark A/S
Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Telefon: 45 17 46 47
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com
velux.dk  
Følg VELUX Danmark på facebook.com/velux