08
August
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Sig godnat og farvel til sommerens insekter

Når sommeren rammer Danmark, så betyder det et øget velvære og fornyet energi, med masser af fuglekvidder, sommersol og varme.
VELUXPageContent


Men når temperaturen stiger i Danmark, så gør antallet af små insekter det samme, og insekter inden døre kan være til stor gene for boligens beboere – især i nattetimerne.

De varme sommermåneder og lange lyse aftener trækker de fleste danskere udenfor i haverne for at nyde, at blomsterne står i flor. Men det er vigtigt, at man klargør sin bolig til de forhøjede temperaturer og mange solskinstimer, så man sikrer et behageligt og sundt indeklima.

Sommeren er en periode, hvor vi nyder at kunne åbne alle vinduer i boligerne for at sikre et behageligt og køligt indeklima, men det er samtidigt vigtigt, at sommerens små ubudne gæster ikke kommer ind i hjemmet.

- Der er mange måder, hvorpå man kan gøre sin bolig klar til sommerens varme, mange solskinstimer, og små ubudne gæster. VELUX Danmark tilbyder et bredt sortiment af forskellige solafskærmningsløsninger, der nemt kan kombineres, så sommeren kan nydes i fulde drag. Man kan eksempelvis vælge at installere en markise med transparent dug på sit ovenlysvindue eller ovenlyskuppel, der reducerer solens varmestråling med op mod 90 %, men som stadig gør det muligt at nyde den skønne aftensol gennem vinduerne, siger Jesper Salskov Jensen, direktør i VELUX Danmark A/S.

Der er dog også rum, hvor de længere lyse dage kan være til gene. I soveværelset og i børneværelserne kan det derfor være en fordel at installere et VELUX mørklæggende gardin på ovenlysvinduet, der lukker solen helt ude, og sikrer, at børnene ikke står op sammen med solen. Både VELUX mørklægningsgardiner og energigardiner kan være med til at skabe de bedste betingelser for at hele familien får en god lang og behagelig nattesøvn og vågner med fornyet energi til at nyde sommeren.

Sommersol og frisk luft uden insekter
Desværre er sommerens insekter ofte til stor gene for danskerne, og det bliver yderligere forstærket, når de små ubudne gæster finder vej ind i hjemmet. En enlig myg i soveværelset kan ødelægge den gode nattesøvn, og hvepse i køkkenet kan fjerne fornøjelsen ved at forberede sommermiddagen til gæsterne. Hvis man vil holde insekterne ude og stadig have et sundt indeklima med god komfort, kan man nemt installere insektnet på boligens ovenlysvinduer.

- Insektnettet er et af vores bedst sælgende produkter. Det er nemt at installere, og det giver boligejerne mulighed for at sikre et sundt luftskifte uden at hjemmet oversvømmes af insekter, fordi vinduet stadig kan stå åbent, selvom insektnettet er trukket ned. Insektnettet er konstrueret af en robust, transparent netdug, der ikke spærrer for udsynet til sommersolen, siger Jesper Salskov Jensen.

Insektnettet passer perfekt til VELUX ovenlysvinduerne og kan nemt betjenes manuelt med hånden, eller med en stang. Når insektnettet ikke er i brug, så kan det gemmes af vejen i den elegant designede topkasse, og insektnettet kan nemt kombineres med andre af VELUX solafskærmningsprodukter. De mange kombinationsmuligheder gør det let at finde den optimale løsning til hvert enkelt rum i boligen. På den måde kan man sikre den helt rigtige balance mellem varme, sol og frisk luft – uden sommerens ubudne gæster.

Insektnettet er konstrueret af en robust, transparent netdug, der ikke lukker sommersolen ude – kun insekterne. Og kombineres insektnettet med andre VELUX solafskærmningsløsninger, så er boligen sikret et sundt og behageligt indeklima hele sommeren.

Download foto


Om VELUX Gruppen
VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.600 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på velux.com.

The Newsmarket
Du kan finde videoer af broadcastkvalitet fra VELUX Gruppen på The Newsmarket: thenewsmarket.com/Velux
Førstegangsbrugere af The NewsMarket kan registrere sig på sitet. Har du spørgsmål til brugen af The NewsMarket, e-mail venligst journalisthelp@thenewsmarket.com

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Telefon: 45 17 46 47
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com
velux.dk og veluxshop.dk
Følg VELUX Danmark på facebook.com/VELUXDanmark