Copenhagen,
29
Oktober
2019
|
16:55
Europe/Amsterdam

Se lyset til Building Green

VELUX Commercial sætter fokus på værdien af dagslys og naturlig ventilation i byggeri. Den store nyhed på dette års Building Green er ovenlysmoduler med øget glasareal, som lukker mere lys ind i bygningen.

Vi tilbringer i dag 90 procent af vores tid indendørs uden tilstrækkeligt dagslys og frisk luft, hvilket påvirker vores trivsel og præstationer. En oplagt løsning er ovenlys, fordi ovenlys giver både effektiv naturlig ventilation pga. varmens opdrift og masser af dagslys. Ifølge Den internationale Belysningskommission (CiE) kommer der tre gange så meget dagslys fra oven som fra siden.

Hos VELUX Commercial er der mulighed for at få syn for sagen, for under overskriften “Prøv selv – se lyset” har VELUX Commercial en bygningsmodel, hvor man selv kan montere et eller flere ovenlysvinduer og se, hvor meget mere lys, de giver inde i bygningen.

VELUX klinkløsninger

Når man har set lyset, er der også rig mulighed for at kigge nærmere på tre produktnyheder. VELUX klinkløsninger er et ovenlysmodulsystem til store atriummer, der giver masser af dagslys og åbner bygningen op mod himlen uden at give afkald tørvejr. Ved at tillade maksimalt dagslys og frisk luft gør klinkløsningen det muligt at designe sundere bygninger med et godt indeklima, der fremmer trivsel og præstationer.

VELUX Studio

Den anden nyhed er en “3 i 1” i form af VELUX Studio. Mange vælger at designe bygningen med flere ovenlysvinduer ved siden af hinanden for at skabe en panorama-effekt, og her er VELUX Studio en æstetisk løsning med slankere profiler, som giver endnu bedre udsyn og ventilation. Samtidig er monteringen meget enkel, fordi vindueselementet består af tre vinduer med én fælles karm.

VELUX Modular Rooflights

Den tredje nyhed kan fås både på rad og række og enkeltvis. Det er VELUX Modular Rooflights – ovenlysvinduer med plant glas til fladt tag. De kan monteres enkeltvis som Monolight, hvor man kan vælge mellem fast eller oplukkelig karm, men som en nyhed kan de nu også fås som Linearlight, hvor ovenlysvinduerne monteres ved siden af hinanden i en samlet løsning. Den kan bestå af ovenlysvinduer med fast karm, ovenlysvinduer med oplukkelig karm eller en kombination.

VELUX ACTIVE

Naturlig ventilation via ovenlysvinduer er en hurtig og effektiv måde til at fjerne CO2 og fugt i en bygning. Men det forudsætter, at man husker at åbne vinduerne! På Building Green kan man derfor også møde VELUX ACTIVE with NETATMO, som er en nem metode til at opnå et bedre indeklima. VELUX ACTIVE har intelligente sensorer, der konstant overvåger temperatur, fugtighed og CO2 og åbner eller lukker VELUX INTEGRA® elektriske ovenlysvinduer og solafskærmning for at skabe et sundere indeklima.

Om VELUX Commercial

VELUX Commercial er en division i VELUX, der tilbyder et bredt produktprogram inden for industrielle fladtagsprodukter samt røgudluftning og brandventilation til modulære, præfabrikerede ovenlysløsninger til f.eks. kontorer, skoler, hospitaler, lufthavne, banegårde, indkøbscentre, butikker, store offentlige bygninger og industribygninger. VELUX Commercial består af WascoVitralJET samt VELUX ovenlysmoduler og har tæt på 1.200 ansatte, der arbejder med salg, produktion og administration i 13 lande. Find mere information på www.veluxcommercial.com.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget for mennesker over hele verdenen. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage, gardiner og solafskærmning, rulleskodder og smart home-produkter. Vores produkter bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima ifm. arbejde og uddannelse, fritid og fornøjelse.VELUX Gruppen arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 11.500 medarbejdere. VELUX Gruppen ejes af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. I 2018 omsatte VKR Holding for 2,6 mia. euro, og VELUX Foundations donerede 118 mio. euro til forskning, miljø, sociale og kulturelle formål i ind- og udland.Find mere information på www.velux.com.