Copenhagen,
29
Januar
2018
|
12:16
Europe/Amsterdam

Se dit hjem i et helt nyt lys med VELUX dagslys-app

Verdens første virtual reality dagslys-app er netop lanceret og giver dig mulighed for at se, hvordan dit hjem forandres, når dagslyset får frit spil.

App’en hedder MyDaylight og er et must for dig, der har husprojekter og boligindretning i tankerne. Den danske ovenlysproducent VELUX viser, hvordan dagslys bringer nyt liv ind i vores hjem. Et lille børneværelse føles dobbelt så stort. I køkkenet har madlavningen bedre betingelser. Og et sted i stuen, der før lå hen i mørke, får pludselig ny betydning.

MyDaylight visualiserer på let og legende vis effekten af mere og bedre dagslys i hjemmet. App’en gør det muligt at eksperimentere og forstå den betydning, dagslyset har i lige præcis din bolig.

Du ”bygger” et rum i app’en ved at indtaste oplysninger om værelsestype, gulvdimensioner, tag- og loftshøjde. Derefter tilpasses rummet ved at tilføje facade- og ovenlysvinduer, gulv- og vægfinish, rummets placering og meget mere.

Efter cirka ti minutter får du en digital simulering, der giver en virkelighedstro genskabelse af rummet, og den forvandling dagslyset har påført. Så nemt er det.

App’en er bygget på avanceret spilteknologi og sørger via komplekse dagslysberegninger for, at rummet simuleres præcist og herefter vises i enten 360o eller virtual reality*.

Dagslys har en fantastisk evne til at ændre opfattelsen af rum. Vi ved dog, at det kan være vanskeligt at forestille sig for den enkelte boligejer. MyDaylight formår at gøre dagslyset håndgribeligt og er derfor et nyttigt værktøj for dem, som overvejer ovenlys eller interesserer sig for indretning generelt,
siger Artur Slupinski, arkitekt og dagslysekspert i VELUX Danmark

App’en er udviklet til både iPhone og Android-telefoner og kan hentes gratis i App Store eller Google Play Store. Læs mere om app’en på velux.dk/mydaylight.

*Kræver VR-briller

Om VELUX Danmark

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen gardiner og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og intelligente produkter til fjernbetjening. Disse produkter er med til at sikre et sundt og bæredygtigt indeklima i forbindelse med arbejde og indlæring, leg og fornøjelse. Vi arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 9.500 medarbejdere på verdensplan. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.