Copenhagen,
04
Juli
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Sådan gør du dit hjem klar til sommerens varme

Sommeren har ramt Danmark, og tiden er inde til at tilpasse hjemmet til de høje temperaturer og de mange lyse timer. VELUX har løsningerne, der udnytter solens mange glæder og fordele, samtidig med at du kan føle dig dejlig afkølet i sommermånederne.

Bliv kølet af i varmen
Det er nemt at have et sundt indeklima med VELUX Intelligent Home Control-løsninger, der hjælper med at gøre dit hjem mere energieffektivt. Med VELUX' løsninger kan du let få den ønskede temperatur i dit hjem så du kan blive kølet af om sommeren. Hvis man som kunde investerer i VELUX ACTIVE-systemet, kan man med NETATMO via IPhone beskytte dit hjem mod varmen.

Systemet kan automatisk styre dine VELUX INTEGRA® produkter ved konstant at overvåge temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau. Uanset hvor du befinder dig, kan du med den gratis VELUX ACTIVE smartphoneapp nemt og hurtigt få et overblik over kvaliteten af husets indeklima, og du kan nemt styre dine ovenlysvinduer og solafskærmning direkte fra app´en. Det er den smarte, automatiserede vej til et sundere hjem.

VELUX anbefaler også at kombinere dine ovenlysvinduer med et VELUX udvendigt mørklæggende solgardin, der er en effektiv løsning til at holde dit hjem køligt på solrige dage. Den bedste kombination af mindre varme og mørklæggende effekt. Det lystætte stof giver mørklægning og støjreduktion, så du får en bedre nattesøvn

Nøglefunktioner ved rullegardinet

 • Blokerer lyset, før det rammer dit ovenlysvindue Reducerer solens varme med op til 90%
 • Langtidsholdbart rullegardin af højeste kvalitet - testet under ekstreme vejrforhold for at sikre optimal ydeevne året rundt
 • Kompatibelt med VELUX Intelligent Home Control-løsninger - (VELUX App Control og VELUX ACTIVE med NETATMO)
 • Reducerer støj udefra

  Priser fra 3.850,00 kr. inkl. moms.

Få tre gange så meget dagslys i hjemmet
En anden måde at skabe et godt indeklima på er ved masser af lys - og en flot udsigt. Det er muligt at skabe en imponerende panoramaudsigt med det nye VELUX 3-i-1 solcelledrevne ovenlysvindue, der bringer endnu mere dagslys ind i dit liv - faktisk op til tre gange så meget. 3-i-1 ovenlysvinduet har en slank profil, så du kan nyde endnu mere dagslys og ventilation - og dermed skabe et dejligt indeklima i de danske sommermåneder. Den nye solcelledrevne variant er fuldt fjernbetjent, hvilket tilføjer endnu mere komfort til din dagligdag. Og du behøver ikke bekymre dig om at lade vinduet stå åbent, da regn-sensoren automatisk lukker ethvert åbent vindue, når en kraftig sommerregn rammer dit hjem.

Nøglefunktioner ved VELUX 3-i-1 solcelledrevne ovenlysvindue

 • Øg dagslyset - VELUX 3-i-1 bringer mere dagslys ind i dit liv
 • Panoramaudsigt - Nyd en omfattende udsigt med den ekstra slanke rammeprofil
 • Valuta for pengene - den mest overkommelige måde at få tre gange så meget dagslys på
 • Klar til Smart Home - kompatibel med VELUX® intelligent-tilbehør til hjemmestyring, så du kan betjene produktet ved hjælp af VELUX® App Control eller via en trådløs vægkontakt

  Priser fra 16.438,00 inkl. moms.

Nyd sommeren til fulde med tagaltan
Med VELUX CABRIO® tagaltan får du en altanoplevelse udover det sædvanlige og på få sekunder kan du opholde dig udenfor i de danske solstråler. Den innovative altan-løsning består af et tophængt ovenlysvindue og et underelement, der tilføjer din bolig luft, lys og en fantastisk udsigt. Perfekt til at udvide indendørsarealerne og nyde sommervejret. Priserne starter fra 24.582,00 kr. inkl. moms.

Nøglefunktioner ved VELUX CABRIO® tagaltan

 • Nyd glæden ved en altan - VELUX CABRIO® tagaltan går fra et ovenlysvindue til altan på få sekunder
 • Bring naturen indenfor - få mere naturligt dagslys og frisk luft ind i din bolig
 • Ovenlysvindue eller altan - det er op til dig - den øverste halvdel åbnes som et traditionelt ovenlysvindue
 • Energieffektiv - trelagsrude er standarden

Om VELUX Gruppen
I 80 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget for mennesker over hele verdenen. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage, gardiner og solafskærmning, rulleskodder og smart home-produkter. Vores produkter bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima ifbm. arbejde og uddannelse, fritid og fornøjelse. VELUX Gruppen arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 11.500 medarbejdere. VELUX Gruppen ejes af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. I 2020 omsatte VKR Holding for 22.6 mia. kr. og THE VELUX FOUNDATIONS donerede 1 mia. kr. til forskning, miljø, sociale og kulturelle formål i ind- og udland. Hvis du gerne vil vide mere om VELUX Gruppen, så besøg velux.com.