Copenhagen,
11
Juni
2020
|
08:00
Europe/Amsterdam

VELUX klinkløsning vinder Red Dot Award for fremragende kvalitetsdesign

VELUX Gruppen er stolte over, at ovenlysmodulsystemet VELUX klinkløsning er tildelt "Red Dot, Product Design 2020" for sit design af høj kvalitet.

Den internationale Red Dot-jury gav det eftertragtede kvalitetsstempel til klinkløsningen, som er det nyeste produkt inden for VELUX ovenlysmoduler. Dermed er VELUX en af ​​vinderne i verdens mest berømte designkonkurrence.

 

Vi er selvfølgelig dybt beærede over at modtage dette kvalitetsstempel for fremragende produktdesign. Vores produkter bidrager med dagslys og frisk luft for at forbedre menneskers livskvalitet. Det er kernen i vores brand. Red Dot-mærkatet kan være med til at øge kendskabet til vores produkters kvalitet og forbinde vores produkter - i dette tilfælde ovenlysmodulsystemet VELUX klinkløsning – med godt produktdesign,
siger David Briggs, CEO i VELUX Gruppen.

Mange rækker af ovenlysmoduler skaber et stort glastag

Som navnet antyder, har den nye VELUX klinkløsning en unik klinkstruktur, hvor mange rækker af ovenlysmoduler kan sættes sammen for at skabe et stort glastag. Den er kendetegnet ved et minimalistisk design med en sammenhængende og elegant konstruktion med smalle støttebjælker.

 

Vi har udviklet VELUX klinkløsningen for at kunne tilbyde kunderne en løsning med maksimalt dagslys til større glastage. Dermed har vi udvidet vores produktsortiment fra moduler, der er monteret ved siden af hinanden til denne unikke klinkløsning. Vores monteringssystem kobler modulerne tættere sammen, og inddækningen sikrer en vandtæt løsning i det elegante VELUX ovenlysmoduldesign,
forklarer global R&D direktør, Erik Kjærgaard.

Den nye VELUX klinkløsning er et teknologisk avanceret produkt, som er særligt egnet til kommercielle og offentlige bygninger, såvel nybyggeri som renovering.

Detaljeret evaluering af de indstillede produkter

I 2020 har designere og virksomheder fra 60 lande indstillet flere end 6.500 produkter til konkurrencen.

 

Vinderne af Red Dot Award har bevist, at de har skabt fremragende produkter, som er værdige til at vinde en pris. Produkterne har ikke kun vundet på grund af deres æstetik, men også takket være deres usammenlignelige funktionalitet. Med deres designs sætter vinderne nye standarder i deres branche. Jeg vil gerne ønske oprigtigt tillykke med succesen,
sagde Professor Dr. Peter ZEC, grundlægger og direktør for Red Dot.

Læs mere om VELUX klinkløsning

Om VELUX Commercial

VELUX Commercial er en division i VELUX, der tilbyder et bredt produktprogram inden for industrielle fladtagsprodukter samt røgudluftning og brandventilation til modulære, præfabrikerede ovenlysløsninger til f.eks. kontorer, skoler, hospitaler, lufthavne, banegårde, indkøbscentre, butikker, store offentlige bygninger og industribygninger. VELUX Commercial består af WascoVitralJET samt VELUX ovenlysmoduler og har tæt på 1.200 ansatte, der arbejder med salg, produktion og administration i 13 lande. Find mere information på www.veluxcommercial.com.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget for mennesker over hele verdenen. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage, gardiner og solafskærmning, rulleskodder og smart home-produkter. Vores produkter bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima ifm. arbejde og uddannelse, fritid og fornøjelse. VELUX Gruppen arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 11.000 medarbejdere.

VELUX Gruppen ejes af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.

I 2019 omsatte VKR Holding for 21.6 mia. kr. og VELUX Foundations donerede 1.335 mia. kr. til forskning, miljø, sociale og kulturelle formål i ind- og udland.Find mere information på www.velux.com.