Copenhagen,
05
December
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Pynt dine vinduer til jul og spred hygge

Hjerternes fest nærmer sig med hastige skridt, og snart er det første søndag i advent. Inden da skal æbleskivernes købes ind, og kravlenisserne findes frem.
VELUXPageContent

Du behøver ikke nøjes med hjerter og nisser, når du skal skabe den helt rigtige julestemning i hjemmet. Gør ekstra meget ud af hyggen og hæng julegardiner op.

Interiørbutikkerne har travlt i Norge op til jul - især i deres tekstilafdelinger. I Norge er der nemlig tradition for at skifte gardinerne ud til jul for at skabe en mere hyggelig atmosfære i hjemmet. Det kunne vi danskere lade os inspirere af, når vi pynter op til årets mest hyggelige tid.
 
Den ultimative julefarve er rød, men man kan sagtens dekorere boligen med andre farver og bevare den intime og hyggelige julestemning. Blandt årets juletrends ses blandt andet den blågrønne nuance, som også går godt med tidens populære metaller. Julepynt er en personlig ting, og vi pynter op efter, hvem vi er, og hvad vi godt kan lide. Nogle kan lide det gamle, nostalgiske pynt, andre er til pang, og nogle vil gerne holde det stilrent og simpelt. Men fælles for os alle er, at vi gerne vil gøre den mørke tid hyggelig indenfor for at komme rigtigt i julestemning.
 
En helt oplagt mulighed for at skabe hygge i juletiden er ved at skifte vinduernes gardiner. Har man ovenlysvinduer, findes der en nem løsning. VELUX ovenlysvinduer er udstyret med beslag, der gør det let at montere og skifte gardiner, når man har lyst. Systemet hedder Pick&Click!®, fordi du blot skal vælge gardinet og klikke det fast til ovenlysvinduet – det tager under et kvarter.
 
Spar på elregningen og få råd til flere julegaver
Alt afhængigt af, hvordan man vælger at dekorere huset til jul f.eks. i mange farver eller i et bestemt farvetema, så er der mange forskellige valgmuligheder. Er man ikke til rød, grøn eller blå, kan man vælge at tilføre hjemmet et mere nordisk præg med grålige eller jordfarvede gardiner.
 
- VELUX ovenlysgardiner giver ikke kun boligen et hyggeligt præg i den kolde tid. Julen er en dyr tid, så det kan betale sig at tænke i energirigtige løsninger, når man udstyrer boligen. Vælger man energigardiner, øges vinduernes isoleringsevne med op til 34 procent, og samtidigt sparer man på elregningen, og så bliver der flere penge til julegaveindkøbet, siger Mick Schou Rasmussen, direktør i VELUX Danmark.
 
Julen varsler hygge inden døre med familie og venner.

Download foto i høj opløsning

 
    
Om VELUX Gruppen
VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysløsninger til både skrå og flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.450 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på velux.com
 
Pressemateriale på VELUX Media Centre
 
Se og download vores nyhedsvideoer, fotos og pressemateriale på VELUX Media Centre på press.velux.com. Klik her for at modtage VELUX Nyheder.