Copenhagen,
30
Oktober
2017
|
09:02
Europe/Amsterdam

Oplev VELUX ACTIVE på Building Green 2017

Oversigt

NYHED: VELUX Danmark inviterer til smugkig på smart home-løsningen VELUX ACTIVE, der sikrer et optimalt indeklima i boligen og samtidig reducerer CO2-udledningen.

VELUX Gruppen har i partnerskab med den franske tech-virksomhed Netatmo udviklet VELUX ACTIVE, som tilbyder en enkel, bekvem og bæredygtig måde at opretholde et sundere og mere komfortabelt hjem på.

På Building Green har messens besøgende en unik mulighed for at høre mere om den nye løsning, som ventes lanceret i april 2018 på det danske marked. Den omfatter indeklimasensorer, en WiFi-gateway, en udgangskontakt, samt en iOS eller Android-app, der automatiserer betjeningen af elektriske VELUX INTEGRA® ovenlysvinduer og solafskærmningsprodukter.

Vi glæder os til at fortælle om VELUX ACTIVE på Building Green. I dag opholder vi os indendørs 90 % af tiden, og det stiller store krav til de bygninger, vi lever, arbejder og sover i. Et godt indeklima er afgørende for vores sundhed og vores velbefindende, og her kan VELUX ACTIVE gøre en forskel,
siger Mick Schou Rasmussen, direktør i VELUX Danmark.

Baseret på en række indeklima-parametre som temperatur, luftfugtighed og CO2-niveau automatiseres betjeningen af ovenlysvinduer og solafskærmning. Det betyder, at hjemmets beboere ikke længere skal tænke over, hvornår vinduerne skal åbnes for at udskifte luften under madlavning, eller hvordan dampen efter brusebadet skal udledes. Ligeledes aktiveres gardiner og solafskærmning for ex. at holde indetemperaturen behagelig selv på varme sommerdage.

Et godt indeklima har en lang række afledte effekter såsom øget velvære og produktivitet, højere indlærings- og koncentrationsevne, forbedret nattesøvn, samt lavere risiko for at udvikle astma, allergi og andre luftvejsrelaterede sygdomme.

Udover de sundhedsmæssige fordele vil den automatiserede styring af indeklimaet føre til en reduktion af bygningens CO2-udledning i form af et mindre behov for mekanisk ventilation og mekanisk køling. 

VELUX ACTIVE er et eksempel på, hvordan innovative virksomheder i fællesskab kan udvikle produkter, der er med til definere en bæredygtig fremtid. Vi ser vores virksomhed som en vigtig medspiller i udviklingen af det bæredygtige byggeri, og Building Green er det helt rette forum at slå det fast,
siger Mick Schou Rasmussen.

VELUX ACTIVE relaterer sig til FN’s Verdensmål vedrørende ”Sundhed og trivsel” og ”Ansvarligt forbrug og produktion”.

Building Green – hvor og hvornår?

Onsdag d. 1. – torsdag d. 2. november 2017
Forum Copenhagen, Julius Thomsens Plads 1, Frederiksberg C
Mød VELUX Danmark på stand 45

Der er gratis adgang til Building Green, og man kan tilmelde sig her: buildinggreen.eu

Om VELUX Danmark

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen gardiner og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og intelligente produkter til fjernbetjening. Disse produkter er med til at sikre et sundt og bæredygtigt indeklima i forbindelse med arbejde og indlæring, leg og fornøjelse. Vi arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 9.500 medarbejdere på verdensplan. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.