Copenhagen,
03
Marts
2020
|
14:13
Europe/Amsterdam

Nye ovenlysprodukter ser dagens lys på BYGGERI'20

Oversigt

På BYGGERI 20 præsenterer VELUX Danmark flere nyheder, der øger mulighederne for at udnytte dagslyset optimalt og sætter nye standarder for bedre energieffektivitet.

Billede: Tophængt VELUX INTEGRA ovenlysvindue

VELUX STUDIO: 3 vinduer i én karm

VELUX STUDIO er en væsentlig nyhed, der kan medvirke til at gøre tømrermesterens arbejde nemmere, samtidig med, at det giver masser af livgivende dagslys til rummet. VELUX STUDIO er 3 ovenlysvinduer i én karm. Både ramme og karm er hvidmalet og kan forsynes med fjernbetjent elektrisk eller solcelledrevet styring. På standen kan besøgende både opleve selve vinduet og se en monteringsvideo, der viser hvor nemt det er at installere.

I VELUX gruppen arbejdes der konstant på at udvikle og forbedre vores produkter og løsninger. Det gælder for alle områder – både for slutbrugeren, men i lige så høj grad for vores professionelle samarbejdspartnere som tømrermestre og forhandlere. Vi vil gerne sikre, at de er klædt på, så de kan vejlede og guide boligejere bedst muligt. Vi lægger også stor vægt på, at håndværkere har indsigt og viden om, hvordan vores produkter monteres. Begge dele demonstrerer vi på vores stand,
fortæller Finn Arup, salgschef i VELUX Danmark

Tophængt  VELUX INTEGRA ovenlysvindue

Indtil nu har det kun været muligt at få VELUX vippevinduer med INTEGRA – elektrisk betjente ovenlysvinduer. På messen viser VELUX Danmark det nye skud på stammen: VELUX INTEGRA tophængt ovenlysvindue, der leveres i vedligeholdelsesfrit polyuretan med kerne af træ. Vinduet er forsynet med regnsensor, så det lukker automatisk, når regnen falder. I øvrigt er VELUX INTEGRA tophængt kompatibel med VELUX ACTIVE, der sikrer en komplet automatisk løsning til gavn for et bedre indeklima.

Naturligvis kan det nye vindue og VELUX ACTIVE også ses og opleves på standen.

Forbedret rudesortiment sætter ny standard

På messen introducerer VELUX Danmark sit rudeprogram, der sætter ny standard for alle rudetyper til ovenlysvinduer. Sortimentet omfatter fire rudetyper, der alle er forsynet med 3-lags lavenergiruder, der har hærdet glas på den udvendige side og lamineret glas indvendigt. Det betyder først og fremmest en forbedring af hele ovenlysvinduets isoleringsevne og dermed en bedre energieffektivitet og øget komfort, fordi ruderne holder på varmen. Alle ruderne opfylder naturligvis bygningsreglementets energikrav. Ruderne er forsynet med lamineret glas, der øger sikkerheden, fordi det forhindrer, at glas falder ind i rummet i tilfælde af utilsigtet brud. Endvidere har ruderne øget styrke, der beskytter mod nedfaldne bolde og ekstreme vejrforhold.

Som udgangspunkt leveres alle ovenlysvinduer med 3-lags lavenergiruden --68 som standard, men VELUX Danmark anbefaler dog at vælge 3-lags super lavenergiruden --66, der sikrer endnu bedre isoleringsevne og dermed endnu mindre varmetab. Rudens egenskaber omfatter også bedre lydisolering, så støjen udefra reduceres markant.

Attraktiv Håndværkerbonus

VELUX Danmark har i mange år haft et tæt samarbejde med landets tømrermestre. I den forbindelse tilbyder VELUX Danmark alle tømrermestre at optjene bonuskroner, når de køber udvalgte VELUX ovenlysprodukter. Bonuskronerne kan veksles til attraktive produkter hos bonuspartnere som fx Ticketmaster, Zalando, Elgiganten og Magasin. På VELUX standen kan håndværkere få en uddybende snak om VELUX Håndværkerbonus og samtidig tilmelde sig.

 
Om VELUX Danmark

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget for mennesker over hele verdenen. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage, gardiner og solafskærmning, rulleskodder og smart home-produkter. Vores produkter bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima ifm. arbejde og uddannelse, fritid og fornøjelse.VELUX Gruppen arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 11.500 medarbejdere. VELUX Gruppen ejes af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. I 2018 omsatte VKR Holding for 2,6 mia. euro, og VELUX Foundations donerede 118 mio. euro til forskning, miljø, sociale og kulturelle formål i ind- og udland.Find mere information på www.velux.com.