Copenhagen,
02
December
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Ny generation af fladtagsvinduer i glas sikrer endnu mere dagslys i hjemmet

VELUX Danmark lancerer en ny generation af innovative og konkurrencedygtige fladtagsvinduer, i et stilrent design med glas-til-kant, som sikrer fri udsigt til himlen og maksimal udnyttelse af dagslyset hver dag.

I over 80 år har VELUX Gruppen hjulpet kunder verden over med at få mest muligt dagslys og frisk luft ind i deres hjem via innovative ovenlysvinduer. De nye fladtagsvinduer kommer dels med plant og dels med buet glas. Begge varianter er udviklet i et minimalistisk og moderne design, som sikrer fri udsigt til himlen og maksimal udnyttelse af dagslyset hver dag.

Op til 56 % mere dagslys i hjemmet

De nye fladtagsvinduer har et unikt og patenteret design med glas-til-kant. Det betyder, at der slipper op til 56 % mere dagslys ind i hjemmet, sammenlignet med tidligere generationer af vinduer til de flade tage. Desuden har det nye design med plant glas vundet dette års eftertragtede RedDot-designpris i kategorien produktdesign. Fladtagsvinduerne kan monteres med enten mørklægningsgardiner eller markiser, der monteres mellem karm og overelement. Dette smarte design betyder, at boligejerne ikke behøver gå på kompromis med hverken design, udsigt eller dagslys.

"Vores nye ovenlysvinduer i glas er designet med det formål at give vores kunder mere af det, de sætter allermest pris på i deres hjem: komfort, energieffektivitet, maksimalt dagslys og masser af frisk luft. Mere dagslys, bedre indeklima og et stilrent design betyder, at husejere nu kan udviske grænserne mellem udendørs og indendørs yderligere," 
Anna Palner Kloch, der er Product Manager i VELUX Danmark.

En værdifuld investering til boligejerne

Ovenlysvinduer i glas fra VELUX Danmark er det perfekte valg til boligejere, der står over for at skulle renovere deres flade tag eller bygge nyt. Uanset behov og ønsker er de nye fladtagsvinduer i glas en værdifuld investering til de boligejere, der ønsker det bedste af det bedste til hjemmet - både hvad angår design og kvalitet. Den smalle karm og usynlige ramme sikrer, at fladtagsvinduerne pryder hjemmet med en stilren og moderne æstetik. Derudover sikrer fladtagsvinduerne med buet glas optimalt udsyn og en effektiv afvanding takket være det unikke CurveTech-design.

Termisk isolering og lydreduktion sikrer bedre indeklima

Fladtagsvinduerne i glas er yderst energieffektive og giver hjemmet en optimal termisk isolering, takket være VELUX ThermoTechnologyTM EPS-isolering og rudeenhedens lave placering. Vinduerne er kompatible med VELUX ACTIVE med NETATMO og VELUX App Control, så de kan integreres let og hurtigt i dit 'smart home', hvor alt styres centralt. Derudover byder det innovative design på optimal lydreduktion, der således også forbedrer indeklimaet.

De vigtigste fordele for dig som håndværker

En 10-års garanti følger med alle VELUX Danmarks patenterede vinduer. Dette vidner om den robuste kvalitet og intuitive installation, du som håndværker kan forvente. Ligesom du kan glæde dig over de mange optimerede installationsfunktioner:

  • Indsatsmøtrikker, der sikrer, at vinduerne kan kranløftes sikkert og ubesværet til taget
  • Forborede huller og én enkelt type skruehoved, der passer til alle de nødvendige skruer og dermed sparer tid for dig
  • Soldrevet tilbehør uden ledninger
  • Indbygget motor og forudinstalleret vægkontakt og regnsensor

Stemningen og det behagelige indeklima, som du kan forvente af alle fladtagsvinduerne, betyder, at den nye generation af fladtagsvinduer er yderst konkurrencedygtig og uden tvivl vil sætte standarden for ovenlysvinduer til det flade tag fremadrettet.

Ovenlysvinduer med plant glas fås til en vejledende udsalgspris på 5.441 kr., og ovenlysvinduerne med buet glas fås til en vejledende udsalgspris fra 5.631 kr.

Læs mere på VELUX' website.

Om VELUX Gruppen
I 80 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget for mennesker over hele verdenen. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og moduler til både skrå og flade tage, gardiner og solafskærmning, rulleskodder og smart home-produkter. Vores produkter bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima ifm. arbejde og uddannelse, fritid og fornøjelse. VELUX Gruppen arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 11.500 medarbejdere. VELUX Gruppen ejes af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. I 2020 omsatte VKR Holding for 22.6 mia. kr. og THE VELUX FOUNDATIONS donerede 1 mia. kr. til forskning, miljø, sociale og kulturelle formål i ind- og udland. Find mere information på velux.com.