Copenhagen,
03
December
2015
|
11:59
Europe/Amsterdam

Klæd dine vinduer på til jul

Oversigt

Så nærmer julen sig igen, og lige om lidt er det første søndag i advent. Tid til at finde julepynten frem og få gang i julebagningen. Og hvad med at fuldende pynten med gardiner i de helt rigtige farver og skabe den perfekte julestemning i hjemmet.

Julepynt er en personlig ting, og vi pynter op efter, hvem vi er, og hvad vi godt kan lide. Nogle kan lide det gamle, nostalgiske pynt, andre er til pang, og nogle vil gerne holde det stilrent og simpelt. Men fælles for os alle er, at vi gerne vil gøre den mørke tid hyggelig for rigtigt at komme i julestemning.

En helt oplagt mulighed for at skabe hygge i juletiden er ved at skifte vinduernes gardiner. Har man ovenlysvinduer, findes der en hurtig og nem løsning. VELUX ovenlysvinduer er udstyret med beslag, der gør det let at montere og skifte gardiner, når man har lyst. Systemet hedder Pick&Click!®, fordi du blot skal vælge gardinet og klikke det fast til ovenlysvinduet – det tager under et kvarter.

Spar på elregningen og få råd til flere julegaver

Alt afhængigt af, hvordan man vælger at dekorere huset til jul f.eks. i mange farver eller i et bestemt farvetema, så er der mange valgmuligheder. Er man ikke til de klassiske røde eller grønne julefarver, kan man vælge at tilføre hjemmet et mere nordisk præg med grålige eller jordfarvede gardiner.

De rigtige gardiner kan også mere end præge stemningen. De kan rent fysisk bidrage til et lunere indeklima.

VELUX ovenlysgardiner giver ikke kun boligen et hyggeligt præg i den kolde tid. Julen er en dyr tid, så det kan betale sig at tænke i energirigtige løsninger, når man udstyrer boligen. Vælger man energigardiner, øges vinduernes isoleringsevne med op til 21 procent, og samtidigt sparer man på elregningen, og så bliver der flere penge til julegaver.
Mick Schou Rasmussen, direktør i VELUX Danmark
Om VELUX Gruppen

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen gardiner og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og intelligente produkter til fjernbetjening. Disse produkter er med til at sikre et sundt og bæredygtigt indeklima i forbindelse med arbejde og indlæring, leg og fornøjelse. Vi arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 9.500 medarbejdere på verdensplan. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.