Copenhagen,
30
Maj
2016
|
15:00
Europe/Amsterdam

Kielce vinder VELUX EHF FINAL4 2016 i Køln

Oversigt

Søndag den 29. maj blev det polske håndboldhold KS Vive Tauron Kielce kronet som vindere af VELUX EHF Champions League 2015/2016 efter en FINAL4-weekend fuld af dramatisk og fantastisk håndbold foran 20.000 begejstrede fans. Heriblandt 900 VELUX gæster.

VELUX EHF Final4 markerer afslutningen på Champions League-sæsonen. Her brager de fire bedste og stjernespækkede hold sammen for at dyste om det smukke trofæ i Kølns storslåede LANXESS Arena. I år var det Mikkel Hansen og Henrik Møllgaards Paris Saint Germain Handball, Niklas Landins THW Kiel, ungarske MVM Veszprém og polske KS Vive Tauron Kielce.

VELUX Gruppen har været titelsponsor for turneringen siden 2010 og forlængede sidste år aftalen til 2020. Til 2016-udgaven af VELUX EHF FINAL4 havde VELUX Gruppen inviteret 900 gæster fra hele Europa til at opleve stemningen i arenaen sammen med de tusindvis af passionerede fans i Køln.

VELUX Danmarks direktør Mick Schou Rasmussen var selv tilstede ved FINAL4 og beskriver stemningen således:

Atmosfæren i og udenfor hallen var fremragende. Det var en stor oplevelse at se og høre fansene forsøge at heppe deres hold frem til sejr. Det var håndbold og fankultur i verdensklasse,
siger han og fortsætter:
Vores sponsorat af håndboldens Champions League-turnering giver os år efter år en fantastisk platform til at styrke forholdet til vores samarbejdspartnere. Jeg føler mig overbevist om, at vores gæster i Køln til FINAL4 og til kampene på dansk jord tidligere i sæsonen har fået et godt indtryk af den professionalisme og passion, der både kendetegner sporten og VELUX Gruppen,
siger Mick Schou Rasmussen.

Siden VELUX Gruppen og EHF Marketing begyndte samarbejdet i 2010, har flere end 25.000 VELUX gæster overværet kampene. Turneringen er blevet set live af over tre millioner tilskuere og flere end 1,2 milliarder tv-seere. Samarbejdet har udviklet sig positivt og blevet endnu tættere med årene.

Nye måder at arbejde med sponsorater er blevet etableret og er stadig under udvikling. Det er vores ambition at videreudvikle VELUX EHF Champions League og skabe endnu mere inspirerende oplevelser for kunder, samarbejdspartnere og fans, og vi ser allerede frem til næste sæson,
siger Michael K. Rasmussen, Senior VP, Brand, i VELUX Gruppen.

Årets finale i VELUX EHF Champions League stod mellem polske KS Vive Tauron Kielce og ungarske MVM Veszprém. Polakkerne var bagud med 9 mål efter 45 minutter, men efter et formidabelt comeback, overtid og straffekast kunne de lade sig hylde som nykårede Champions League-mestre. Kampen endte 39-38.

 

Om VELUX Gruppen

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen gardiner og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og intelligente produkter til fjernbetjening. Disse produkter er med til at sikre et sundt og bæredygtigt indeklima i forbindelse med arbejde og indlæring, leg og fornøjelse. Vi arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 9.500 medarbejdere på verdensplan. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.