Copenhagen,
31
Januar
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Himmellys med VELUX ovenlysmoduler i boliger med flade tage

Opsigtsvækkende nyhed på BYGGERI ’14:
På BYGGERI ’14 afslører VELUX Danmark, hvordan de energieffektive VELUX ovenlysmoduler kan åbne op til himlen i boliger med fladt tag.
 
VELUX ovenlysmoduler lanceres nu som et standardiseret produkt til store himmellysløsninger i private boliger, institutioner og mindre erhverv med fladt tag. Ovenlysmodulerne giver mulighed for at åbne større dele af huset eller bygningen til himlen og solen i én og samme løsning. Der er tale om præfabrikerede ovenlysmoduler, der udgør et komplet system, som monteres på en underkonstruktion på det flade tag. Ovenlysmodulerne er velegnet til både renoveringsopgaver og nybyggeri. På BYGGERI ’14 kan besøgende selv tage de nye ovenlysmoduler i øjesyn og få forevist den enkle monteringsproces.

VELUX Danmark har tidligere introduceret ovenlysmodulerne i større skala til projektmarkedet med store erhvervs- og institutionsbyggerier. ”Ovenlysmodulerne har allerede opnået en pæn succes på projektmarkedet for store byggerier. Vi har dog oplevet en stor efterspørgsel fra mindre projekter fra privatmarkedet, og det har ansporet os til at udvikle et koncept for ovenlysmoduler til private boliger, mindre erhverv og institutionsbyggerier. Nu er vi klar til at vise både rytterlys- og lysbåndløsninger frem, og introducerer det på BYGGERI ’14”, siger Jesper Salskov Jensen, direktør VELUX Danmark.

Tømrermestre kan købe de præfabrikerede ovenlysmoduler til bolig- og erhvervsmarkedet gennem deres lokale trælast, og de tilbydes i en rytterlys- eller lysbåndløsning i to bredder og 7 længder.

Fokus på de flade tage
I det hele taget har VELUX Danmark øje på de flade tage som et interessant markedssegment. ”På BYGGERI ’14 vil vores gæster kunne opleve løsninger, der retter sig målrettet mod både de skrå og flade tage. Vores løsninger er mest kendte i sammenhæng med skrå tage. Gennem de senere år har vi dog udviklet en række produkter og løsninger, der gør det interessant for håndværkeren også at udføre dagslysrenoveringer på huse med flade tage. VELUX ovenlysmoduler er det seneste skud på stammen i rækken af nye og innovative produkter til huse med flade tage”, fortæller Jesper Salskov Jensen.

Nyt begreb: VELUX dagslys-rådgiver
På BYGGERI ’14 inviterer VELUX Danmark også til et nyt og udvidet samarbejde med tømrermestre under titlen VELUX dagslys-rådgiver. Et nyt tiltag, som er en ekstra dimension i det samarbejde, VELUX Danmark gennem de sidste mange år har haft med landets tømrermestre. ”På BYGGERI ’14 får vi lejlighed til at introducere det nye begreb, VELUX dagslys-rådgiver, overfor tømrermestrene. Det er en unik chance for tømrermestrene til at forstærke vores samarbejde og få endnu bedre udnyttelse af de forretningsmæssige muligheder, som det indebærer for dem. Konkret betyder det mulighed for flere opgaver og ordrer til den enkelte tømrermester på længere sigt”, slutter Jesper Salskov Jensen.
 


Elegant ovenlysløsning med VELUX ovenlysmoduler åbner op for både himmellys og effektiv ventilation i boligen med fladt tag.

Download foto i stor størrelse


VELUX ovenlysmoduler kan indbygges som rytterlys eller lysbånd og udgør et komplet system med både oplukkelige og faste moduler i to bredder og syv længder.

Download foto i stor størrelse

 

Om VELUX Gruppen
VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og produkter til fjernbetjening. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.600 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på velux.com

Pressemateriale på VELUX Media Centre
Se og download vores nyhedsvideoer, fotos og pressemateriale på VELUX Media Centre på press.velux.com. Klik her for at modtage VELUX Nyheder.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Telefon: 45 17 46 47
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com
velux.dk og veluxshop.dk
Følg VELUX Danmark på facebook.com/VELUXDanmark