02
Marts
2011
|
00:00
Europe/Amsterdam

Gratis reklame og uddannelse til tømrermestre

Tømrermestre med kontakt til kunder, der skal have udført opgaver inden for nybygninger, tilbygninger eller udskiftning af vinduer, kan have stor gavn af et samarbejde med VELUX Danmark.
VELUXPageContent

Hos VELUX Danmark kan tømrermestre få gratis efteruddannelse med relevante fagtips om indbygning af ovenlys og nemmere adgang til nye kunder og projekter via VELUX hjemmeside.

VELUX Danmark har et mangeårigt samarbejde med landets tømrermestre og tilbyder derfor gratis efteruddannelse i form af to kurser om dagslys. De to kurser er skræddersyet til at hjælpe tømrermestre til at blive endnu bedre rådgivere og samtidig gøre deres salgsarbejde over for kunderne endnu stærkere. Kurserne giver mere viden om VELUX Danmarks produkter, fagtips til indbygning af ovenlys og brugbare værktøjer til at indgå i en kompetent dialog med kunden.

- VELUX Danmark har løsninger til at få dagslys ned igennem ethvert tag, men i de fleste projekter vil husejere have brug for tømrerassistance til at finde den bedste løsning. Den viden, man får ved at deltage i de to dagslyskurser, giver endnu bedre forudsætninger for, at man som tømrermester kan fungere som kompetent rådgiver, når man drøfter opgaver med kunderne, siger Jesper Salskov Jensen, direktør i VELUX Danmark A/S.


En god dialog med kunden er forudsætningen for et tæt samarbejde i byggeprocessen. Derfor har VELUX Danmark udarbejdet nogle værktøjer, der kan hjælpe tømrermesteren i rådgivningen.

Efter det første dagslyskursus får tømrermesteren besøg af en VELUX konsulent, der kan hjælpe med at gennemgå de salgsværktøjer, der er blevet introduceret på det første kursus.

Mesteren skal derefter arrangere et besøg hos en potentiel kunde, hvor konsulenten deltager som assisterende rådgiver.

Download billede i større format


Formålet med konsulentbesøget og sambesøget hos kunden er at give tømrermesteren endnu bedre forudsætninger for at vurdere den enkelte kundes behov. Det kan være, at en kunde skal have skiftet et enkelt ovenlysvindue, men i virkeligheden har brug for en gennemgang af lysbehovet i hele hjemmet for at se, om der er behov for flere ovenlysvinduer. Tømrermesteren bliver derfor ikke bare specialist i dagslysløsninger, men også specialist i at sælge mere og dermed sikre sig selv mere arbejde.

Flere kunder til forretningen

Har man som mester deltaget i bare ét af de to dagslyskurser og fået introduceret og brugt salgsværktøjerne i samarbejde med VELUX Danmark, bliver tømrerforretningen registreret på VELUX hjemmeside under ”Find nærmeste tømrermester”. Samarbejdet giver derfor udsigt til mere arbejde og nemmere adgang til nye kunder, der skal i gang med byggeprojekter i boligen.

- VELUX Danmark vil gerne være i tæt kontakt med håndværkere i hele landet, fordi det vil være til gavn for alle parter. Vi får gode samarbejdspartnere, der kan vejlede kunderne i forskellige dagslys-løsninger og produkter, mens tømrerfirmaerne får gratis markedsføring på VELUX hjemmeside og bliver kvalificeret til at rådgive og vejlede i dagslys, solenergi og vinduesløsninger, siger Jesper Salskov Jensen.

Indleder man et samarbejde med VELUX Danmark modtager man foruden efteruddannelse og gratis reklame også fagblade med fagtips og tendenser samt løbende orientering om priser og nye, spændende VELUX tiltag og -produkter. Tømrermesteren vil derfor altid være klædt på til at gå i dialog med kunden om indbygningsprojekter med ovenlys.


For mere information kontakt venligst:

Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Ådalsvej 99
2970 Hørsholm
Telefon: 45 16 45 16
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com
Hjemmeside: www.velux.dk

Om VELUX Gruppen 

VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.400 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på www.velux.com.