09
Maj
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Fremtidens bæredygtige bolig: indeklima i top – også om sommeren

Mange danske familier leger med idéen om at få mere lys i hjemmet med ovenlysvinduer. Det bliver dog ofte ved idéen, for det færdige resultat er svært at visualisere.
VELUXPageContent


Med den nye app fra VELUX Danmark, tager du blot et billede af dit rum, indsætter ovenlysvinduer og ser effekten af dagslys i netop dit hjem. Til Åbent hus hos VELUX Danmark den 24. maj kl. 15-18 kan du få vejledning til, hvordan dine drømme og ideer kan blive til virkelighed.

Den nye Experience App fra VELUX Danmark er et nemt og enkelt visualiserings- og inspira-tionsværktøj. Du tager et billede af dit rum med den mulige placering, indsætter det ønskede ovenlysvindue eller -vindueskombination og – vóila – du ser løsningen som en integreret del af rummet. Endnu et par klik og du kan dele din nye indretning med dine venner på Facebook, Twitter eller Flickr. Du kan også opleve, hvordan forskellige vinduesløsninger skaber lys, og hvordan lyset fordeler sig i løbet af dagen.

Få råd og vejledning af en ekspert
Til åbent hus hos VELUX Danmark er der mulighed for at få diskuteret renoveringsdrømmene igennem med både arkitekt samt produkt- og byggerådgivere. Ud over faglige råd og vejledning kan du også få udarbejdet et produkttilbud på et aktuelt projektforslag.

- Når man overvejer at renovere et af boligens rum, er det en god idé at starte med en vurdering af behovene for dagslys, afskærmning og udluftning, og dermed også de mange muligheder for en optimering af indeklima og energiforbrug til lys, varme og køling. Placeringen af vinduerne for lys og luft er naturligvis væsentlig, men også det rigtige valg af afskærmningsløsninger, har stor betydning. Ved åbent hus arrangementet kan vi besvare nogle af alle disse spørgsmål, siger Jesper Salskov Jensen, direktør for VELUX Danmark A/S.

Hele arrangementet finder sted i VELUX Danmarks showroom på Ådalsvej 99 i Hørsholm torsdag den 24. maj fra kl. 15-18.

Experience App fås til iPhone og forventes at komme til Android i løbet af 2012.  Den kan downloades på App Store, og på velux.dk kan du se en præsentationsvideo.
Download foto i høj opløsning

Om VELUX Gruppen
VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produkt-porteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.600 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på www.velux.com

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:

Kontaktperson
Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Telefon: 45 17 46 47
Fax: 45 16 45 55
E-mail: VELUX-DK@VELUX.com
velux.dk