Copenhagen,
28
Maj
2021
|
09:00
Europe/Amsterdam

Få fuld kontrol over indeklimaet i hjemmet - også når du er på farten

VELUX lancerer nu VELUX App Control, som er en helt ny service, som giver boligejere fuld kontrol over alle deres elektriske eller solcelledrevne VELUX INTEGRA®-produkter og ovenlysvinduer - og således sikrer det gode indeklima i hjemmet.

Oversigt

Med et enkelt stryg på mobilen justeres effektivt på mængden af dagslys og frisk luft i boligen, så indeklimaet altid er i top og tilpasset alle individuelle ønsker og behov.

Et hjem er ikke længere bare et sted, hvor vi spiser og sover. Et hjem skal derimod kunne rumme en aktiv dagligdag med plads til alt fra leg til arbejde. Derfor har det høj prioritet hos nutidens boligejere at skabe de bedst mulige rammer for hjemmets leverum. Dette inkluderer også smarthome-løsninger, som i dag er blevet mainstream. Med mere 3,6 milliarder smartphone-brugere på verdensplan*, kontrollerer forbrugere over hele verden flere og flere aspekter af deres liv - og deres hjem - med et enkelt tryk på smartphonen.

"VELUX App Control er en simpel løsning, som giver boligejere en nem og smart mulighed for at kontrollere indeklimaet og sikkerheden i hjemmet - direkte fra smartphonen - og også når de er på farten," forklarer Anna Palner Kloch, Product Manager hos VELUX Danmark og fortsætter: "Med andre ord er VELUX App Control for alle, der ønsker kontrol og komfort, som er tilpasset netop deres hjem og livsstil."

Komfort tilpasset individuelle behov

Med den nye VELUX App Control bliver det muligt at styre de elektriske eller solcelledrevne VELUX INTEGRA®- ovenlysvinduer, gardiner og rulleskodder via smartphonen. Med et enkelt tryk kan man eksempelvis åbne et vindue og lukke frisk luft ind - eller man kan skygge for solen ved at rulle gardinet eller rulleskodderne ned. På den måde kan man som husejer sikre et konstant godt indeklima, som matcher alle individuelle behov.

Sikkerheden i top

VELUX App Control sørger også for, at man som boligejer kan have ro i sindet, når man er på farten. Ovenlysvinduer, man havde glemt at lukke, kan hurtigt og sikkert lukkes med VELUX App Control. Og når husstanden er bortrejst, kan man indstille VELUX INTEGRA®-gardiner og rulleskodder til at åbne og lukke for at signalere, at man er hjemme og således holde uvelkomne gæster på afstand.

Tal med dit vindue

Med VELUX App Control kan hele husstanden kontrollere husets VELUX INTEGRA®-produkter med multi-user-funktionen og stemmestyring gennem Hey Google og Apple HomeKit. Med intuitive planlægningsfunktioner kan du tilpasse rumindstillinger, så VELUX App Control bliver en del af en husstandens daglige rutine.

Installation

Baseret på det eksisterende VELUX ACTIVE med NETATMO hardware (gateway) og app, installerer brugeren selv VELUX App Control. Der kræves altså ingen installatør. Boligejere køber produktet VELUX App Control starter kit her for 750 kr. (eks. moms), som vil blive sendt direkte til hjemmet. Boligejere skal downloade VELUX ACTIVE med NETATMO app i App Store eller Google Play og følge installationsvejledningen i appen. Det har aldrig være lettere at få fuld kontrol over hjemmet.

Find mere information om VELUX App Control her.

Om VELUX Gruppen

I 80 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget for mennesker over hele verdenen. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og moduler til både skrå og flade tage, gardiner og solafskærmning, rulleskodder og smart home-produkter. Vores produkter bidrager til et sundt og bæredygtigt indeklima ifm. arbejde og uddannelse, fritid og fornøjelse. VELUX Gruppen arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 11.500 medarbejdere. VELUX Gruppen ejes af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. I 2020 omsatte VKR Holding for 22.6 mia. kr. og THE VELUX FOUNDATIONS donerede 1 mia. kr. til forskning, miljø, sociale og kulturelle formål i ind- og udland.

Find mere information på velux.com.

*https://www.statista.com/statistics/330695/number-of-smartphone-users-worldwide/