29
November
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Brug boligtilbehør til at sprede julehygge

Julen står for døren, og det er tid til at finde glaskugler, lyskæder og juleduge frem fra gemmerne. Et julepyntet hjem spreder glæde og varme, og med lidt kreativitet kan man nemt inddrage boligtilbehør som puder og gardiner i juleudsmykningen.
VELUXPageContent

Et godt tip er at pryde sine ovenlysvinduer med gardiner i stemningsfulde julefarver som højrød eller mørk grøn – en detalje, der kan få vinduerne til at emme af julehygge midt i decembermørket.

Julen er hjerternes fest og en kærkommen anledning til at bryde med vintermørket ved at pynte op med lys, gran og kugler. Julen er fuld af traditioner, men giver også en oplagt mulighed for at udfolde sin kreativitet. Det gælder både i juledekorationer og julebag, men også i udsmykningen. Med små detaljer i boligens interiør kan man skabe en helt unik julestemning, og det behøver slet ikke at være besværligt at udskifte elementer i sit boligtilbehør.

Det er nemt at pynte op med nye puder, duge eller vaser i julefarver, men faktisk er det også ganske nemt at pynte op med nye gardiner op til jul. Udover at lukke både mørke og kulde ude, tilfører gardiner farve og stemning i indretningen. Tænk bare på, hvor festligt og smukt det ser ud i et julepyntet rum, hvis gardinerne matcher årets juleudsmykning af broderede duge og glitrende julekugler.

VELUX har et stort udvalg af gardiner til ovenlysvinduer i forskellige designs og materialer. Gardinerne er produceret i kvaliteter særligt velegnede til årstiden, fordi de hjælper med at holde decemberkulden ude – et gardin kan forbedre vinduets isoleringsevne med op til 34 %, så der er god grund til at rulle ned om aftenen. Vælger man et gardin i julefarver, kan man samtidig overveje at sætte sit personlige præg på gardinet og udsmykke det med små engle eller julesløjfer.

- Vinduerne er et oplagt sted at pynte op til julen, fordi julepynt gør sig godt i dagslys og op mod den mørke vinterhimmel. Når man alligevel skal i gang med at pynte vinduerne, kan det være en god idé at tænke gardinerne med ind i udsmykningen. Gardiner i julefarver er både med til at skabe en dekorativ ramme for hjemmets øvrige juledekorationer og samtidig holder gardinerne på varmen, siger Jesper Salskov Jensen, direktør i VELUX Danmark A/S.

Med VELUX Pick & Click©-systemet er det nemt at skifte sine gardiner efter årstid eller humør, fordi gardinerne ganske enkelt bare klikkes fast i et beslag på vinduets overkant og i to sideskinner. Med det enkle system kan julens gardiner monteres på under 10 minutter. På www.veluxshop.dk kan man gratis bestille stofprøver i forskellige farver og mønstre, så man inden december kan nå at finde det julegardin, der matcher resten af juleudsmykningen i boligen.


Tips til julens vinduer
  • Pynt dine vinduer med glaskugler eller figurer i sølv og guld, som giver en smuk spejling af dagslyset. Undgå store, mørke udsmykninger i vinduet, da det lukker dagslyset ude.

  • Ovenlysvinduer kan dekoreres med en energibesparende lyskæde. Lyset reflekterer sig i vinduet og lyser rummet op på en hyggelig måde.

  • Stil aldrig levende lys i en vindueskarm under et ovenlysvindue. Kombinationen af varmen fra lysene og kulden uden for ruden kan få glasset til at sprænge.

  • Brug farven på gardinerne som gennemgående farve i juleudsmykningen, og skab fx et tema i pynten med højrød som gennemgående farve i gardiner, puder, lys og bånd.

  • Pynt ovenlysvinduerne med ”snefnug” i hvidt silkepapir. Fold et stykke hvidt silkepapir 8 gange til en spids og klip papiret i kreative mønstre og hæng dem op i ovenlysvinduet med dobbeltklæbende tape.

Julestemning

Gardiner i julefarver er både med til at skabe en dekorativ ramme for hjemmets øvrige juledekorationer og samtidig holder gardinerne på varmen.

Download billede i større format


Julehygge

Vinduerne er et oplagt sted at pynte op til julen, fordi julepynt gør sig godt i dagslys og op mod den mørke vinterhimmel.

Download billede i større format


For mere information kontakt venligst:

Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Ådalsvej 99
2970 Hørsholm
Telefon: 45 16 45 16
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com
Hjemmeside: www.velux.dk

Om VELUX

VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.400 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på www.velux.com.