Copenhagen,
27
Marts
2017
|
09:00
Europe/Amsterdam

Building Green 2017: Bæredygtige nyheder fra VELUX Danmark

Se VELUX fladtagsvindue med buet glas og Smart Ventilation på Building Green

Oversigt

Når dørene åbnes til Building Green i Århus 29. og 30. marts, er VELUX Danmark naturligvis tilstede for at bidrage til dialogen om bæredygtige og energieffektive løsninger i byggeriet.

Bygninger i dag tegner sig for næsten 40 % af verdens samlede energiforbrug og 37 % af C02-udledningen. Samtidig ved vi, at 90 % af bygningsmassen fortsat vil være i brug i 2050, men at 75 % disse på nuværende tidspunkt ikke er energieffektive. Med andre ord er tiden inde til at fokusere på, hvordan vi fremadrettet designer, renoverer og organiserer de bygninger, vi bor og arbejder i for at mindske de afledte effekter af vores moderne livsstil.

VELUX ovenlysprodukter har ikke alene en positiv energibalance, men også en positiv indvirkning på det liv, som leves i vores bygninger. Vores ovenlysløsninger skaber et indeklima, som er komfortabelt, sundt og udviklende at opholde sig. Og mængden af dagslys og muligheden for løbende at udskifte luften er og vil være essentielle parametre i et bæredygtigt byggeri.

Fladtagsvindue med buet glas

Vores udbud af ovenlysprodukter i de flade tage bliver om kort tid udvidet med det nye VELUX fladtagsvindue med buet glas. På Building Green kan du ved selvsyn konstatere, at der er tale om en yderst æstetisk og stilren løsning.

Fladtagsvinduet kan monteres i taghældninger helt ned i 0 grader, hvor det buede glas sørger for, at vandet løber af glasset.

Bæredygtig ventilation med varmegenvinding

I Århus vil messens besøgende kunne lægge vejen forbi vores stand og høre om VELUX Smart Ventilation. Det er en decentral ventilationsenhed med 75 % varmegenvinding, som udnytter og forstærker flowet gennem ventilationsklappen på eksisterende eller nye VELUX ovenlysvinduer. Den friske og kolde luft udefra opvarmes ved at genvinde den varme udsugningsluft fra boligen uden trækgener. Dermed undgår man varmetab, kondens og en unødvendig høj varmeregning.

Mød os på Building Green!

På Building Green i Århus vil du møde vores kompetente fagfolk, der ser frem til at præsentere dig for de to ovennævnte nyheder. De vil desuden kunne give dig et indblik i mulighederne med vores glastage med ovenlysmoduler, den nye BIM/CAD-platform og naturligvis hvilken betydning dagslys og et godt indeklima har i dagens og fremtidens byggeri.

Building Green 2017 
Centralværkstedet
Værkmestergade 7-9
8000 Århus C

Om VELUX Danmark

Vi sælger og markedsfører VELUX produkter i Danmark og på de nordatlantiske markeder. Alle produkter forhandles hovedsageligt igennem tømmerhandlere, byggemarkeder, samt gardin- og farvehandlere. VELUX Danmark A/S er et selvstændigt aktieselskab under VELUX Gruppen og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere.

Om VELUX Gruppen

I over 75 år har VELUX Gruppen skabt bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen omfatter ovenlysvinduer og -moduler til både skrå og flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen gardiner og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter og intelligente produkter til fjernbetjening. Disse produkter er med til at sikre et sundt og bæredygtigt indeklima i forbindelse med arbejde og indlæring, leg og fornøjelse. Vi arbejder globalt med salgs- og produktionsaktiviteter i mere end 40 lande og beskæftiger omkring 9.500 medarbejdere på verdensplan. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab.