19
Februar
2013
|
00:00
Europe/Amsterdam

Bliv manager for dit eget hold i VELUX EHF Champions League

VELUX Gruppen har lanceret det første internationale managerspil baseret på
VELUX EHF Champions League i herrehåndbold – og det er gratis.

VELUXPageContent

Når kampene i dette års slutspil spilles i VELUX EHF Champions League, er der mere end håndboldresultaterne på spil. På websiden handballenergy.com kan håndboldfans fra hele Europa designe og styre deres eget hold i VELUX EHF Champions League – gratis. 

Det nye VELUX Handball Manager spil gør det for første gang muligt for turneringens fans at sælge og købe spillere fra VELUX EHF Champions League, tjene point afhængig af turneringens resultater, konkurrere mod hinanden i lukkede eller offentlige grupper og meget mere.

Dyst mod en håndboldlegende og vind et eksklusivt sæsonkort
I det nye spil vil fansene ikke kun have muligheden for at dyste mod hinanden, men også en levende håndboldlegende i form Lars Christiansen, der har sit eget hold i turneringen.

Yderligere får de deltagende fans chancen for at vinde et eksklusivt sæsonkort til VELUX EHF Champions League og signerede kamptrøjer.

VELUX Handball Manager begynder samtidig med de første slutspilskampe i VELUX EHF Champions League, der spilles fra den 13. marts. Spillet slutter efter turneringens finale-weekend, VELUX EHF Final4, er afholdt i juni. En ny sæson VELUX Handball Manager starter, når den næste sæson af VELUX EHF Champions League indledes i efteråret 2013.

Det er gratis at deltage i managerspillet, som man tilmelder sig på www.handballenergy.com.

Sådan spiller du VELUX Handball Manager
Spillets deltagere får indledningsvis et fantasibudget på 50.000.000 Euro, som de kan bruge til at samle deres eget hold. Spillernes værdi bliver derefter løbende revideret ud fra de konkrete resultater i den rigtige VELUX EHF Champions League-turnering.

Deltagerne skal hele tiden optimere deres hold ved at købe og sælge spillere. Det betyder, at man som manager i spillet konstant skal holde sig skarpt opdateret på, hvad der sker i den rigtige turnering.

Holdet med den højeste værdi til slut vinder spillet.

Lær mere om VELUX Handball Manager på www.handballenergy.com.Download foto i stor størrelse


Download foto i stor størrelse

Om VELUX Gruppen
VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produkt-porteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærm-ning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgs-selskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.600 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på www.velux.com. 
 
Pressemateriale på VELUX Media Centre
Se og download vores nyhedsvideoer, fotos og pressemateriale på VELUX Media Center på press.velux.com. Klik her for at modtage VELUX Nyheder.

Følg os på facebook.com/veluxdanmark

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Thomas Overholt Hansen
Media Relations Manager
VELUX Gruppen
Mobil: 20 59 74 09
@: thomas.overholt.hansen@velux.com