04
Oktober
2012
|
00:00
Europe/Amsterdam

Åbent hus: Få gratis ekspertrådgivning hos VELUX

​Går du rundt med en renoveringsdrøm i maven, er der gode råd og vejledning at hente, når VELUX Danmark holder åbent hus den 25. oktober i de helt nye faciliteter i Hørsholm.
VELUXPageContent


Det er helt gratis at få eksperternes vurdering af, hvordan dine drømme kan realiseres, og hvor meget produktløsningen kommer til at koste.

​VELUX Danmark inviterer nu alle interesserede til åbent hus, hvor der vil være mulighed for at få råd og vejledning om både mindre projekter som udskiftning af eksisterende ovenlysvinduer til de større projekter, hvor familien måske overvejer at kaste sig ud i en gennemgribende renovering, der både kan skabe en mere energibesparende bolig samtidig med, at dagslyset integreres bedre i boligen og familiens behov. Husk også, at det stadig er muligt at udnytte BoligJob ordningen ifm. håndværkerfradrag, så det er måske netop nu, at planerne skal iværksættes.

Til arrangementet vil der være mulighed for at få inspiration til valg af ovenlysprodukter, hvis man ønsker mere lys og luft til sin bolig i en bæredygtig og energieffektiv løsning. Derfor vil der blandt andet være mulighed for at få hjælp til at beregne dagslysfaktoren i et aktuelt rum, blive inspireret til, hvordan man kan etablere ovenlysvinduer eller måske se mulighederne ved en VELUX lystunnel. Der vil også være mulighed for at høre en VELUX ekspert fortælle om dagslysets betydning for vores trivsel samt få gode råd til, hvor man kan sætte ind for at få det optimale ud af dagslyset i sit hjem. Der vil også være rig mulighed for at få gennemgået de mobil- og webbaserede værktøjer, der kan hjælpe i byggeprocessen, og som findes på velux.dk.

Til åbent hus hos VELUX er der mulighed for at få udarbejdet produkttilbud på aktuelle projekter og få råd og vejledning til, hvordan det vil være muligt at få opfyldt boligdrømmen. Hele arrangementet finder sted i helt nye faciliteter hos VELUX Danmark A/S, Breeltevej 18 i Hørsholm 25. oktober fra kl. 15-18.

Få ekspertrådgivning og inspiration i det nye VELUX showroom i Hørsholm

Download foto i stor størrelse


Kontaktperson
Jesper Salskov Jensen, direktør
VELUX Danmark A/S
Breeltevej 18
2970 Hørsholm
Telefon: 45 17 46 47
Fax: 45 16 45 55
E-mail: velux-dk@velux.com
velux.dk

Om VELUX Gruppen
VELUX Gruppen skaber bedre bygninger med dagslys og frisk luft gennem taget. Produktporteføljen består af et bredt sortiment af ovenlysvinduer og skylights samt løsninger til flade tage. Desuden tilbyder VELUX Gruppen mange former for dekoration og solafskærmning, rulleskodder, indbygningsprodukter, produkter til fjernbetjening og termiske solfangere til indbygning i taget. VELUX Gruppen, der har produktionsselskaber i 11 lande og salgsselskaber i knap 40 lande, ejer globalt et af de stærkeste brands i byggematerialeindustrien og afsætter sine produkter over det meste af verden. Der er beskæftiget omkring 10.000 medarbejdere, heraf ca. 2.600 i Danmark. VELUX Gruppen har hovedsæde i Hørsholm nord for København og produktions-, administrations- og udviklingsafdelinger fordelt over hele landet. VELUX Gruppen er ejet af VKR Holding A/S, et fonds- og familieejet aktieselskab. Du kan læse mere på velux.com.